SVI SU NEKAD... Legendarni Muta brani Nikolu Jokića
AP Photo/Petr David Josek

- Trebalo bi ljudi da imaju razumevanja za Jokića. Ostavite dečka, bre, hoće čovek vreme za familiju. Da se posveti nekim drugim ljubavima, konjima i šta već voli. To je najbolji igrač na svetu. Svi su ponekad otkazali reprezentaciji. On je bio sa nama u Kini, pa sad na Evropskom prvenstvu kad smo ispali od Italije - započeo je Nikolić svoje izlaganje za "Maxbet sport".

Dotakao se i selektora Pešića i naveo da ga veliki broj otkaza ni najmanje nije iznenadio, uz napomenu da je u reprezentaciji sa prekidima proveo 20 godina.

- Setite se samo šta je Pešić izjavljivao kad je Đorđević bio selektor. Da su otkazi stvar selektora. I šta ćemo sad kad je došlo do toga? Ja sam potrošio vreme u reprezentaciji, bio sam tamo 20 godina. Uvek mi je bila čast da budem u reprezentaciji, a nemam nacionalnu penziju. Zato mi je teško da pričam o tome…Sigurno su neke povrede uticale na ostale igrače, ali imamo mi ekipu, imamo dosta dobrih igrača.

PROGOVORIO BIVŠI SAIGRAČ Otkriven pravi razlog zašto je Jokić odjavio Srbiju

Miroslav Nikolić smatra da Srbija, i pored toga što je drastično oslabljena, ipak može do medalje.

- Uvek verujemo da možemo do medalje, uvek smo i išli a medalju. Mi smo košarkaška zemlja i dalje. Navikli smo se malo na zlata, ali svaka medalja je OK. Možemo da se ravnopravno nosimo sa svima, ma neće ni ostali da dođu u najjačim sastavima - istakao je legendarni Muta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading