LEGENDA ZAGRMELA Koje smo mi Hrvatu budale...
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Posle prvog četvrtfinalnog meča, u kojem su "orlovi" blistali, Petrović je na svom Tviter nalogu čestitao Srbima i izneo svoje mišljenje o trijumfu.

"Sjajna Srbija. Ovo što su odigrali srpski plejevi je vrh. Jović razbio Litvaniju ofanzivno, a Avramović defanzivno", napisao je bivši hrvatski selektor.

Petrović je i uoči mečeva drugih četvrtfinalnih duela, koji su odigrani u sredu, poručio da može da pretpostavi da će Kanada i Nemačka pobediti - i bio je na kraju u pravu - s tim da je sa druge strane navijao za Letoniju i Sloveniju.

Posebno za Sloveniju pošto bi se njihovim prolaskom u polufinale potvrdila priča o jugoslovenskoj školi košarke, međutim, na kraju je samo Srbija kao predstavnik Eks-Ju zemalja.

CELA NACIJA ĆE BITI UZ "ORLOVE" Evo kada Srbija igra protiv Kanade za finale Mundobasketa

"Moguće da imamo sutra i Sloveniju u polufinalu Svetskog prvenstva...", napisao je Aco Petrović ranije i potom se osvrnuo na rezultate "bivše Juge" na Mundobasketu na Filipinima: "Crna Gora je isto tako odigrala sjajno prvenstvo, a mi bismo da rasturimo ABA ligu i da igramo sami sa sobom. Koje smo mi b...".

Naime, Aco Petrović je mislio na Hrvate i to da su "budale" oni koji bi da unište ABA ligu, pošto je već godinama u svađi sa onima koji se protive regionalnom takmičenju.

Tako se direktno optuživao i sa legendarnim hrvatskim košarkašem Dinom Rađom, odnosno sa svima onima koji su pokušavali da "oteraju" hrvatske klubove iz ABA lige. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading