Saša Obradović
Twitter.com/KK Crvena zvezda
Saša Obradović

Twitter.com/KK Crvena zvezda

Saša Obradović, Foto: Twitter.com/KK Crvena zvezda

Trener Saša Obradović dao je kratak komentar nakon meča.

"Čestitam Barseloni, zaslužili su pobedu, bez ikakve sumnje i bez ikakvog pitanja", rekao je on.

"Imali smo određene teškoće da igramo protiv tako organizovanog, velikog i atletski sposobnog tima i zadovoljan sam drugim delom meča i trudom svojih igrača. Nismo odustali, borili smo se do kraja i to je pozitivan utisak za nas iz ove utakmice", dodao je šef struke crveno-belih

S obzirom na rezultat prve četvrtine (19:6), jasno je kojim delom meča je Obradović apsolutno nezadovoljan.

"Imam određenih primedbi na prvu deonicu. Znam da je Barselona jedna od najboljih ekipa u Evropi, ali možda je naša igra u Milanu uticala na našu prvu četvrtinu".

Osim trudom igrača na terenu, Obradović je zadovoljan i reakcijom klube i time što je unela na svaki način energiju timu.

"Kao pozitivno izdvajam i našu atmosferu na klupi. To nas sve motiviše za budućnost, uključujući mene. Mislim da ćemo praviti iznenađenja", poruka je Zvezdinog trenera.

Košarkaši Zvezde u subotu se vraćaju u Beograd, a u ponedeljak će igrati "večiti" derbi protiv Partizana u Hali sportova "Ranko Žeravica".

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Sladjan

21.11.2020 13:54

Sta ste se bre borili u prvoj cetvrtini 6poena!!!!!da sakupis klince iz zgrade oni bi ubacili isto toliko poena!!!!umesto da javno kaze primili smo veliki k.... Od barse on kao brani igrace!!!!mnogo mi se on razume u kosarku