Nebojša Čović
Alo/Marko Metlaš
Nebojša Čović

Alo/Marko Metlaš

Nebojša Čović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je na TV Pink izneo razmišljanja i o aktuelnom košarkaškom trenutku. Ćović se osvrnuo i na trvenja na relaciji Zvezda - Partizan.

- Ne znam, mislim da je sport pred velikim iskušenjima. Odlažu se takmičenja, pomeraju Olimpijske igre. Juče je bio sastanak igrača SAMO Evrolige, pošto vidim da određeni naši mediji, i tu je posebna priča... Možemo da pričamo o pismenosti i ostalim stvarima, podmetanjima i spinovanjima... Moram da kažem da Partizan i Zvezda nisu smišljeni da bi se ljudi mrzeli, nego da bi se zabavljali, šalili, motivisali, ali u međuvremenu su se neki razboleli, pa napraviše i da se mrzimo... - rekao je Čović, a onda se vratio na očekivanja od sutrašnjeg sastanka Evrolige.

- Igrači su rekli da im se ne igra. Misle da je jako rizično, ne samo sa aspekta virusa, nego i povreda, nikad se nije desilo da dva meseca budu bez treninga, u kućama. U ponedeljak je Bord Evrolige, tada će se doneti konačna odluka kada je Evroliga u pitanju, a 27. maja je neki kažu Skupština, ja bih rekao sastanak ABA lige, gde će se videti kakva je budućnost regionalnog takmičenja - objasnio je Čović.