Novak Đoković
AP/Darko Vojinović
Novak Đoković

AP/Darko Vojinović

Novak Đoković, Foto: AP/Darko Vojinović

Adrijano Panata, nekadašnji italijanski teniser koji je najveću uspeh u karijeri napravio osvajanjem Rolan Garosa 1976. godine, nastavio je niz ljudi koji "iz svih oružja" napadaju Novaka Đokovića. Italijan koji ima 60 godina je otišao možda i najdalje od svih do sad jer je Srbina nazvao "psihičkim bolesnikom"!?

- Novak misli da je bog lično. Ima psihičkih problema - započeo je Panata svoju skarednu priču o Srbinu.

Najnoviji i poslednji u nizu pokušaj omalovažavanja čoveka koji vlada teniskim svetom pojavio se u današnjem intervjuu koji je objavio pozanti sajt tennisworldusa.com, a u kom Panatu, pored ostalog pitaju ko je najbolji teniser svih vremena.

- To je lako, Rodžer Federer. Statistika koja govori u prilog Đokovića me ne zanima, ja gledam širu sliku. Stil, način igre, osećaj za igru, gledam kompletnije od statistike. Federer je uvek bio i uvek će biti onaj koji tenis igra bolje od svih ostalih - poručio je Panata.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (4)

bj

06.07.2020 20:20

Kosi ti da kometarise ko je bolji,NOVAK GOT

Penzioner

06.07.2020 20:36

I jeste bolestan kad je tim Italijanima dao milion evra da bi ga sad vredjali i ponizavali! Od sada vodi racuna kome dajes i sta dajes, da se posle ne kajes!

jo

07.07.2020 17:09

hahaha...jednom u zivotu osvoijo turnir i komentarise ljude koji su svetlosne godine daleko od njega...kao on strucnjak...gde li ih samo nalazite ko da nemate o cemu da pisete

Bo

07.07.2020 17:26

Koji bolesnik, može ga samo mrziti Ništa drugo, bijeda ljudska, a tenis kakav je dotični igrao je nešto tako otužno Ugooglajte pa će te vidjeti Njegov odnos prema Noletu je takav jer zna tko je naj bolje od kad je sporta Samo mržnja mu ne dopusta da ti tako i ocijeni, mali nečovjek