Tarens Kinsi
Profimedia
Tarens Kinsi
Tarens Kinsi, Foto: Profimedia

Bivši košarkaš Partizana, juče je pojačao redove nekada ljutog rivala sa Malog Kalemegdana, što je izazvalo revolt navijača crno-belih koji su osuli drvlje i kamenje po Amerikancu u koga su se kleli u sezoni kada je tim iz Humske poslednji put nastupao u Evroligi.

Kinzi je nakon početka oseke emocija Partizanovih ljubimaca, objavio fotografiju punog meseca uz ispovedni natpis.

- Blagosloven sam, jer je tako Bog rekao. Nijedan čovek ne može kletvama na mene. Ne postoji oružje koje može da me povredi. Štiti me Isusova krv. Ni bol, ni zlo ni opasnost mi neće prići. Sve što uradim biće napredak. Radujem se novim počecima. Moja košarkaška karijera se nastavlja krupnim koracima. Zdrav sam i jak! Blagosloven sam i natprirodna usluga Boga je u mom životu. Vezaću svaku kletvu, čini, uvrede i želje zla i u ime Isusa ću ih vratiti u jame zla. Biram radost, mir, sreću, sigurnost i napredak u svom životu. Završavam 2015. i ulazim u 2016. godinu sa velikom radošću i išćekivanjem – napisao je Kinzi uz pomenutu fotografiju.

Misteriozna poruka Kinzija
Misteriozna poruka Kinzija, Foto: Prinstskrin: Instagram

Ukoliko neko ne želi da čita između redova, može da protumači kome je eventualno poslalo poruku najnovije pojačanje crveno-belih.

Izabranici Dejana Radonjića u sredu od 18 časova odmeriće snage sa turskim Efesom u okviru prvog kola novoformirane grupe E Top 16 faze Evrolige.