Mega Sokerbet
Mega Soccerbet/Ivica Veselinov
Mega Sokerbet

Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Mega Sokerbet, Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Za sada nije poznato o kom igraču se radi, ali će biti jasnije kada vidimo ko će u nedelju izostati sa meča protiv šampiona ABA lige.

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović pohvalno je govorio o Crvenoj zvezdi pred predstojeći duel dva kluba u ABA ligi.

- Bez obzira na obaveze u Evroligi i utakmice koje ima, Zvezda jako motivisano ulazi u utakmice ABA lige, tako je bilo protiv Cibone, Borca i Mornara i ja ih takve očekujem i u nedelju. Prvi zahtev koji moramo da ispunimo da bismo igrali sa Zvezdom jednu dobru utakmicu je da im odgovorimo na njihovu fizičku igru, u odbrani i u napadu. Utakmica sama po sebi, s obzirom da je protivnik jako kvalitetan, daje nam šansu da kroz nju napredujemo kao tim i kao pojedinci - rekao je Jovanović za sajt kluba.

Mega će sutra od 12.00 igrati protiv Zvezde u četvrtom kolu ABA lige.

- Crvena zvezda je tim koji je sastavljen da ispuni jako visoke ciljeve, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi. Sa postojećim rosterom i tri pojačanja koja su došla, zajedno sa veoma dobrim stručnim štabom na čelu sa Sašom Obradovićem istakli su velike ambicije u svim takmičenjima u kojima učestvuju - kazao je Jovanović.

Košarkaš Mege Nikola Mišković je rekao da njegov tim pre svega mora energetski da bude bolji od Zvezde.

- Očekuje nas teška utakmica posle jako dobre serije koju smo napravili na početku takmičenja. Potrudićemo se da protivnuku pariramo svih 40 minuta igre. Iako je Crvena zvezda igrala u četvrtak fizički jako tešku utakmicu protiv CSKA, ipak imaju dovoljno dugačak roster da se oporave do meča sa nama. Na nama je da na terenu, pre svega, enegetski budemo bolji od njih i da tu pokušamo da potražimo šansu za iznenađenje - rekao je Mišković.

PROČITAJTE JOŠ: