Milica Dabović
Marko Metlaš/Alo!
Milica Dabović

Marko Metlaš/Alo!

Milica Dabović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Milica je samohrana majka maloletnog sina i potrebna joj je bilo kakva vrsta prihoda. Sjajna košarkašica je pokrenula raspordaju garderobe na Instagramu:

"Drage devojke, majke, kraljice, komade moje gardarobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke devojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cenama. Ako ima nekih devojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvek možete da smanjite cenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja! Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno... Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene...Voli vas vaša Mili", poručila je ona putem društvenih mreža.

Košarkašica putem svog Instagram profila prodaje garderobu koja joj više nije potrebna, a na spisku su se našli najrazličitiji komadi - od obuće, preko modnih dodataka, do donjeg veša i čarapa, zatim pantalone, haljine, patike, čizme, papuče, kaiševi, kupaći kostimi, pa čak i brushalteri i čarape.

Kako je sportistkinja jednom prilikom navela, na stvari često daje i popuste a neke haljine i kostimi se mogu kupiti i za manje od 1.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (3)

zetko

23.06.2020 13:06

a di je bivsi zetonja da pripomogne sad ?

narode

23.06.2020 15:58

pomognimo ovoj sirotici ... njoj i Nedi Ukraden da svi damo po neki dinar....

da li

23.06.2020 15:59

i yetu treba novcana pomoc... kazi da i njemu posaljemo neki dinar kad vec saljemo tebi...