Nikola Jokić i Džamal Marej
Kolaz
Nikola Jokić i Džamal Marej

Kolaz

Nikola Jokić i Džamal Marej, Foto: Kolaz

Iako je ceo tim zaslužan, svi ističu Nikolu Jokića i Džamala Mareja, kao lidere tima, a Srbin je sada otkrio koliko je njihov odnos kompleksan, rekavši u šali da se nekad oseća kao da su bračni par.

Zaista "hemija" među njima je očigledna i može se reći da su u ovom plej-ofu postali prave pravcate superzvezde na nivou NBA. Njihov odnos je dubok i izgrađen.

"Nije to samo tako ove sezone, tako je mnogo godina. Popravljamo se. Imamo razgovore, svađamo se, kao par smo", kaže Jokić kroz smeh.

"Igrali smo bez pritiska, kao što je 'Džoker' govorio dan ranije. Izašli smo i igrali se košarke, verovali smo jedni u druge. Pogodili smo neke šuteve koji su nas uveli u ritam. Bio je to zajednički poduhvat, nisu to bila samo dva udarca. Imamo kompletan tim koji stvarno može da igra košarku i uradi posao", rekao je Marej.

I sedmi meč je imao sličan tok kao i prethodna dva, samo što je najveća prednost Klipersa bila 10 poena, a preokret Denvera usledio je mnogo ranije.

"Hteo sam da im kažem da šta god da uradimo, pamtiću ovaj tim, jer je ovo posebna ekipa. Niko nas neće ovde. Niko ne misli da možemo nešto da uradimo. Ali, dokazali smo svima da možemo nešto da uradimo", kazao je Nikola Jokić.

PROČITAJTE JOŠ: