Ognjen Jaramaz
Alo/Marko Meltaš
Ognjen Jaramaz

Alo/Marko Meltaš

Ognjen Jaramaz, Foto: Alo/Marko Metlaš

Trener Partizana Vlado Šćepanović, koji je već pod pritiskom zbog katastrofalnog starta sezone crno-belih, imaće dodatne probleme u narednom periodu zbog povreda dvojice izuzetno važnih igrača - Ognjena Jaramaza i Vila Mozlija. 

Partizanov centar se povredio se na utakmici protiv Evrokupa u kojoj je UNIKS deklasirao Partizan, dok se Jaramaz povredio u ABA ligi na susretu protiv FMP Železnika.

O stanju povreda i koliko će dugo odsustvovati za "BC Partizan TV" govorio je doktor Partizana, Momčilo Jakovljević.

- Mozli je nagazio na nogu protivničkom igraču i iskrenuo je zglob, to ne može da se izbegne. A od Jaramaza ste čuli da su dva igrača pala preko njega. U prvi mah nije delovalo da je prelom, nije bilo otoka. Sinoć je to snimio kod mene u bolnici, videli smo da je treći prst na šaci i pošto ništa ne prepuštam slučaju, konsultovao sam sinoć i jutros dva-tri ortopeda. Nije potrebna operacija i čak kažu da će za tri, najkasnije četiri nedelje da se skine gips - rekao je Jakovljević.

Na pitanje koliko će dugo odsustvovati plejmejker i centar Partizana, Jakovljević je rekao:

- Jaramaz će pauzirati otprilike mesec dana, do 36-37 dana, dok će Mozli odsustvovati još oko 15 dana, minimum. Povredio se pre sedam-osam dana i orijentaciono će Mozli možda početi nedelju pre Jaramaza. Nezahvalno je davati prognoze. Bolje sada da se ovo događa nego na kraju sezone - zaključio je Jakovljević.

PROČITAJTE JOŠ: