Saša Đorđević - Etore Mesina
ALO foto Marko Metlas - EPA-EFE
Aleksandar Đorđević

Alo/Marko Metlaš

Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Marko Metlaš

Ovaj italijanski stručnjak je bio trener Bolonje, a zbog nesporazuma sa Aleksandrom Đorđevićem izrazio je potrebu da za "Repuliku iz Bolonje" objasni šta je zapravo hteo da kaže!

Bivši selektor Srbije posle meča odgovorio je na izjavu Mesine da je Virtus Bolonja bila favorit u ovom meču, smatrao je da želi da im nabije pritisak:

"Je li to Mesina rekao da smo favoriti? Znam da se ne slažu sa tim, oni su favoriti da osvoje sve, čak i Evroligu. Oni su favoriti, za nas je ovo samo deo procesa odrastanja tima", rekao je Đorđević.

Etore Mesina

EPA-EFE/OMER MESSINGER

Etore Mesina, Foto: EPA-EFE/OMER MESSINGER

U tekstu pod naslovom "Dragi Đorđeviću, dosta igara, vi ste vrlo jaki", Mesina je želeo da objasni na šta je mislio kada je pričao o snazi Virtusa.

"Želim da se zahvalim navijačima Virtusa na poštovanju i ljubavi koje su mi iskazali u nedelju. Kada sam posle meča rekao, posle ubedljivih pobeda nad Fortitudom i Milanom, da su oni tim koji treba pobediti, želeo sam da istaknem zasluge doktora Zanetija, Luke Baraldija i trenera Đorđevića i tima i da ih počastim komplimentima".