KK Partizan KK Crvena zvezda
KK Partizan NIS
KK Partizan KK Crvena zvezda

KK Partizan NIS

KK Partizan KK Crvena zvezda, Foto: KK Partizan NIS

Prvi od mnogih derbija u ovoj sezoni, ukoliko ne bude prekinuta i poništena kao prethodna, pripao je Crvenoj zvezdi, a lako je moglo da bude drugačije, da je Kodi Miler Mekintajer realizovao zicer na dve sekunde pre kraja meča.

Ko će osvojiti ABA ligu?

 

U porazu koji ne boli preterano, jer neće uticati na ambicije kluba da igra plej-of, desetkovan povredama Partizan je dobio mnogo, iako je igrao sa skraćenom rotacijom i sa samo deset igrača. Pre svega dokaz da i bez Jaramaza, Mike i Veličkovića, kao i strahom od obnavljanja povrede lice okovanim Pejdžom, može da igra egal sa Zvezdom, i to sve u situaciji kad je katastrofalno šutirao za tri poena (5/25, Zvezda 15/32).

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Mladen

24.11.2020 09:33

Kao Zvezdaš i veliki obožavaoc košarke, kada sam video startne petorke, oba tima, izgubio sam želju i volju za gledanjem utakmice, iskreno, prebacio sam na drugi kanal i samo povremeno pratio rezultat. Četiri stranca u startnoj petorci Zvezde, isto tako i kod Partizana, trojica....da sam hteo da gledam NCAA ligu gledao bih...

Djoka

24.11.2020 09:45

Kakva je Vaša analiza kada ne spominjete pogrešnu odluku Davidovca, koji umesto da tridesetak sekumdi pre kraja postigne koš i odvede Zvezdu na sest razlike , a ne da troši vreme.

Bane

24.11.2020 11:09

Kuzmić i sl. - strašno.