Mega Bemaks
bcmegabasket.net
Mega Bemaks

bcmegabasket.net

Mega Bemaks, Foto: bcmegabasket.net

Šef struke Mege Vladimir Jovanović rekao je pred duel protiv Igokee da je najvažnije da se košarka ponovo igra i da se nada da će ekipa, pre svega, biti zdrava. Utakmica Igokea – Mega igra se u subotu od 17 časova u Sportskoj hali u Laktašima.

- Najvažnije je da se košarka ponovo igra. Bilo je dosta neizvesnosti poslednjih meseci u vezi početka lige, uprkos tome mislim da smo pokušali da na pravi način iskoristimo prethodni period koji je bio više nego dugačak.

Košarkaši Mege u subotu počinju novu sezonu u ABA ligi gostovanjem Igokei u Laktašima. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića u dobrom raspoloženju putuju na megdan Igokei, pošto u vezali četiri pobede na kraju priprema za novu sezonu.

- Pred nama je Igokea koja je do sada imala dva zvanična meča koja imaju težinu obzirom da su sve ekipe bez takmičarskih utakmica više od šest meseci. Nadam se, pre svega, da ćemo biti zdravi, a i da ćemo kroz ligu rasti kao ekipa, ali i kao pojedinci - zaključio je Jovanović.

Marko Simonović, koji je prošle sezone bio treći na listi najkorisnijih igrača ABA lige, izjavio je da je ekipa naporno trenirala u prethodna dva meseca.

- Očekujemo dobru utakmicu u subotu, Igokea ima dobar tim, verovatno i kvalitetniji nego prošle sezone. Generalno se dobro poznajemo, imaju i par igrača koji su igrali u Megi. Plasmanom u Ligu šampiona su potvrdili da imaju još veće ambicije u odnosu na ranije - rekao je krilni centar Mege i poentirao: - Pripremali smo se za ovo dva meseca, dosta smo promenili tim u odnosu na prošlu sezonu, i željno iščekujemo ovu utakmici. Verujem da pored talenta, imamo i kvalitet da izađemo na teren i borimo se za što više pobeda u sezoni.

PROČITAJTE JOŠ: