Denis Rodman
AP/Lynne Sladky
Denis Rodman

AP/Lynne Sladky

Denis Rodman, Foto: AP/Lynne Sladky

Kada slušate avanture košarkaške legende, ispada da je on radio mnoge poročne i lude stvari kako vi ne biste morali.

Jedna od anegdota je vezana za aferu sa Madonom. Pop ikona i ekscentrični košarkaš su se zabavljali tokom 1996. godine, kada je "Crv" bio na vrhuncu popularnosti.

Kad su se prvi put sreli, Rodman je zaklučao u svojoj hotelskoj sobi i izjavio: "Ne puštam te napolje".

I u svojoj autobiografiji "Do sad je trebalo da budem mrtav", Rodman se prisetio kako je Madona očajnički želela da postane majka.

Napisao je: "Jednom sam bio u Las Vegasu za kockarskim stolom i kockao se, kad sam primio hitan poziv iz Njujorka. Bilo je to kao da je neko umro. Podigao sam telefon i Madona je vikala:" Ja ovuliram, ovuliram. Dovuci se ovamo ".Tako da sam ostavio žetone na stolu, odleteo pet sati za Njujork i uradio svoju stvar. Završili smo i ona je stajala na glavi u pokušaju da začene, baš kao i svaka devojka koja pokušava da zatrudni. Odleteo sam u Las Vegas i nastavio sam tamo gde sam stao."

Madona

EPA/DANIEL DEME

Madona, Foto: EPA/DANIEL DEME

Sa brojnim "reckama" i nezasitnim seksualnim apetitom, Rodman se redovno povređivao u spavaćoj sobi, i te povrede su bile uglavnom najbolnije.

U intervjuu za magazin "vajs" otkrio je da mu je tri puta penis bio slomljen dok je vodio ljubav - prepričavajući te trenutke sa bolnim detaljima.

"Jednom sam bio na čamcu u Dalasu i bio sam napolju na suncu ceo dan, pio, zabavljao se, a zatim sam izašao u grad odvaljen od alkohola. Moja devojka i ja smo završili na zadnjem delu čamca u velikom bračnom krevetu. Obožavala je seks i rekla: 'Mislim da ću pokušati nešto drugačije, idi tamo. Rekao sam u redu, a ona je rekla:'Želim da trčiš i skočiš na mene ".

Dennis je učinio kako mu je rečeno, ali kada je snaskočio iznad svoje devojke, čuo je zvuk stezanja i svuda je video krv.

"Krv je bila svuda po njoj i vrištala je i vrištala:'Oh, moj Bože, on je mrtav, on je mrtav, ubila sam ga, moj Bože. Rekao sam: 'Ne, dušo, slomio sam ku**c".

Drugi put se desio kada je devojka Trejsi doletila da ga vidi u Detroit. Na večeri je rekla da čita knjigu o oralnom seksu i da želi da praktikuje nove tehnike koje je naučila na njemu kad se vrati i u svoju hotelsku sobu.

Denis je nastavio: "Znači, mi imamo seks, a ona se obrnula i gurnula natrag ... i čulo se neko krckanje. Još jednom, krv svuda. Ništa nisam mogao da učinim."

Ista stvar dogodila se u Njujorku, kada je morao da ide u bolnicu, a lekar je potvrdio da ima kontuzovan penis.