Pariz Ajfelova kula Reka Sena
Shutterstock
Kućna žurka

shutterstock

Kućna žurka, Foto: shutterstock

Fudbaler je leteco iz Velike Britanije kako bi bio domaćin seksualne zabave u Parizu.

Multi-milioner se privatnim avionom odvezao u francusku prestonicu - gde je iznajmio restoran u blizini Jelisejskih polja i pozvao manekenke da se pridruže njemu i prijateljima na par koktela. Žurka se zatim nastavila u elegantnom stanu u blizini, gde se tvrdi da je igrač imao seks sa najmanje jednom devojkom. 

Osoblje je bilo na raspolaganju da posluže šotovi tekile i koktele. Napominje se da je diler droge posetio stan, ali nije poznato da li je igrač uzimao drogu. Međutim, viđen je kako ulazi u lift sa jednom od devojaka. Za multi-milionerskog igrača, koji iz pravnih razloga ne može biti imenovan, takođe se pričalo da je imao seks sa bar jednom od gošća. Poslao je taksije da pokupe mlade dame i dovedu ih u restoran.

Izvor je rekao za "San": "Uputili su ih u restoran koji je iznajmio sa sve konobarima - strogo protiv pravila francuske vlade o izolaciji. Bilo je oko 15 gostiju. Služena im je tekila i Džek Daniels i sve je bilo vrlo bučno. Većina grupe je potom otišla u iznajmljeni stan gde se zabava nastavila i stvari su izmakle kontroli.“

Fudbalska zvezda sada se vraća sa svojim klubom u Engleskoj i priprema se za povratak u Premijer ligu. Tvrdnje će osramotiti klub, koji se se borio za pomoć navijačima da se izbore sa poteškoćama samoizolacije tokom pandemije koronavirusa.

Igrač bi se sada mogao suočiti sa istragom u Francuskoj zbog nepoštovanja pravila. On je poslednji na dugom spisku zvezda Premijer lige koji su prekršili pravila izolacije, među njima su i defanzivac Mančester Sitija Kajl Voker i vezni igrač Aston Vile Džek Grejliš, zatim Arsenalovi igrači Nicolas Pepe, koji je snimljen kako igra fudbal sa prijateljima, Granit Džaka i David Luiz sastali su se u parku u severnom Londonu, dok je napadač Aleksandar Lakazet bio uhvaćen razgovarajući u automobilu.