KAZINS STAVLJEN NA SLATKE MUKE Voditelj ga pitao da izabere: Janis ili Jokić? "To vam je kao da poredite babe i žabe" (VIDEO)
Tanjug/Ap

Kazins je u karijeri igrao sa obojicom i u podkastu "Buckets" stavljen je na slatke muke kada ga je voditelj pitao da izabere jednog od pomenutih košarkaša.

"Obojica su neverovatni. To vam je kao da poredite babe i žabe", rekao je Kazins i nastavio:

"Janis je strašan atleta, znate šta hoću da kažem, a Jokić izgledao kao… da ga vidite na ulici rekli biste da ne igra košarku, ali će na kraju dana da ima 30 poena, 15 skokova i 15 asistencija".

KAZINS STAVLJEN NA SLATKE MUKE Voditelj ga pitao da izabere: Janis ili Jokić?

Tanjug/Ap

 

Kazins smatra da je dosta do ukusa i do onoga šta generalni menadžer ekipe želi kada bi od starta pravio tim.

"Iskreno, na kraju dana se dolazi do toga šta zapravo hoćete kada stvarate tim. Da li vam je potrebna dominantna sila koja će iz večeri u veče da dominira (Janis) ili tražite igrača koji će isto da dominira, ali će i da saigrače čini boljima", rekao je Kazins.

Bugi je ovde više nahvalio Jokića rekavši da čini saigrače boljima, a onda se ispravio: "Janis isto to radi (čine druge boljima), ali na drugi način."

"Zaista dva drugačija stila i na kraju se svodi na to šta hoćete i šta tražite", zaključio je Kazins.

Bugi je pričao i o prethodnoj sezoni u kojoj je u drugom delu bio zamena Jokiću u Denveru.

"Bilo je sjajno u Denveru, ponovo sam sarađivao sa jednim od meni omiljenih trenera, Majkom Melounom", kazao je Kazins, a onda se osvrnuo na Jokića:

"Jokić je neverovatan, neverovatan talenat. Iz prve ruke sam mogao da vidim koliko naporno radi svakodnevno, sve te neke stvari iza kamere. Znamo šta radi na terenu, ali videti, zapravo, taj napor i rad koji ulaže da bi kasnije mogao da isporuči takve partije, bilo je sjajno videti. Sva priznanja koja dobija su potpuno zaslužena."

Kazins je slobodan košarkaš i videćemo gde će igrati naredne sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading