PRAVDA JE ZADOVOLJENA Slikali Kobijevo telo, sada će morati da plate 15 miliona, Vanesa u suzama
Tanjug/Ap

Vanesa Brajant, udovica pokojnog košarkaša Kobija Brajanta, tužila je Los Anđeles zbog toga što su policajci fotografisali mesto helikopterske nesreće i delili okolo fotografije na kojima se vide spaljena tela njenog muža, kćerke i još sedam preostalih putnika. Sada je stigla pravda.

Odlučeno je da Los Anđeles mora da obešteti Vanesu Brajant, kao i ostale srodnike poginulih lica, sa ukupno 15 miliona dolara, prenose vodeći američki mediji.

OPŠTA POMAMA Objavljeno koliko je dece u Americi dobilo ime po Kobiju Brajantu posle njegove tragične pogibije

Vanesa Brajant je tokom izricanja presude stavila šake na lice i počela da plače, dok nakon izlaska iz sudnice nije govorila za medije.

Obratili su se samo advokati porodice Čester, čiji su članovi takođe bili u helikopteru u vreme nesreće, a njihova kratka poruka je da su zadovoljni presudom.

Podsetimo, Kobi Brajant poginuo je u helikopterskoj nesreći 26. januara 2020. godine kada je sa svojom 13-godišnjom kćerkom Đijanom krenuo na košarkašku utakmicu.

Ukupno je poginuo devetoro ljudi, a ubrzo su počele da se dele fotografije njihovih tela zbog čega je Vanesa tužila grad.

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SrBin

25.08.2022 08:57

Kakav šljam su ovi amerikanci zarađuju i na smrti svojih najbližih. Sramota.