DRAMA U DALASU Dončić i Irving odbili da ne igraju, nastao totalni haos
Foto: AP/AP Photo/Tony Gutierrez

Poznati NBA novinar Kevin O'Konor otkrio je detalje raspada u Dalasu.

- Dalas je odlučio da "tankuje" i ispadne iz plejin turnira i da dobiju jedan od 10 najboljih pikova na ovogodišnjem draftu. Ovako su čelnici pokušali da spasu svoj tim jer nakon godina grešaka dugoročna budućnost Luke Dončića nikada nije izgledala neizvesnije. Naravno, Maveriksi žele da zadrže Dončića, ali u timu ništa nije u redu. ESPN javlja da će Luka tražiti na kraju 2024. da ide iz kluba ako se nešto ne promeni, iako on javno tvrdi da je srećan - rekao je Kevin O'Konor.

NAJLUĐA GLAVA NBA LIGE Drejmond Grin namerno zgazio rivala, pa onda ušao u brutalan klinč sa navijačima (VIDEO)

On je otkrio da su iz kluba čak javno otkrili da je plan bio da namerno odmaraju svoje zvezde. Ipak, Luka i pogotovo Kajri su bili besni kada su to čuli!

- Čak je i Džejson Kid priznao da je odgore došao predlog da se "tankuje". Tankovanje je zapravo trebalo da počne ranije. Mavsi su hteli odmah da "zatvore" Luku i Kajrija, ali se to nije desilo. Moji izvori govore da su u martu treneri Dalasa seli sa igračima da osmisle plan za Markifa Morisa i Džavala Mekgija da igraju više. Ali Luka i pogotovo Kajri su bili iznervirani jer tim maše belom zastavom i obojica su odbila da preskaču mečeve. Dok nisu krenuli da gube njihove glavni igrači nisu želeli da preskaču utakmice - rekao je on. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading