PODATAK ZA DIVLJENJE Jokić očarao NBA ligu, razbio Finiks, pa upisao nestvarne brojke
Foto: AP/AP/David Zalubowski

Uradio je srpski centar nešto što se retko viđa u NBA i poslao jasnu poruku Sansima pred nastavak serije. Nikola Jokić je imao 24 poena, čak 19 skokova i 5 asistencija. 

Isplivao je zanimljiv podatak, pa je srpski as imao 14 skokova, a čitav tim Finiks Sansa 15, u momentima kada je Denver dominirao tokom prvog dela meča.

NAGRADA ZA SJAJAN RAD Srbin kandidat za trenera Toronto Reptorsa

Finiks predvodi družina u kojoj su Kevin Durent, Deandre Ejton, Devin Buker, Kris Pol, Bizmak Bijomb, Džok Lendejl... Ali, Jokić ih je sve bacio u drugi plan. Nisu mu bili ni do kolena. 

Kada je bilo jasno da će Nagetsi bez problema upisati trijumf, Jokić je u drugom poluvremenu malo popustio gas, kako bi se odmorio i sačuvao snagu za nastavaka serije. 

Pored Srbina, Džamal Marej briljirao i bio najefikasniji u ekipi Denvera sa 34 poena, a imao je i 5 skokova i 9 asistencija. Raspoložen je bio i Gordon sa 23 poena, Braun je ubacio 14, Porter 11, a Kaldvel-Poup 10 poena. U poraženom timu Durent je postigao 29 poena, Buker 27,  Ejton je dodao 14, dok je Kris Pol imao je 11 poena i pet asistencija.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading