MILIČIĆ PROGOVORIO O JOKIĆU "Ne mogu da mu dam mnogo pametnih saveta, sramota je da se poredimo"
Foto: Printscreen/Printscreen

- Od svih naših igrača Jokić je najviše zaslužio da osvoji titulu u NBA. Ako dragi Bog bude dozvolio i ako svi budu zdravi, on će to i učiniti. Nikola je svojim talentom i radom to zaslužio. Bog mu je ove godine otvorio vrata ka tituli, red je da bude šampion. Svojim odnosom prema igri i saigračima pokazao je šta je i ko je. To je čovek koji ne igra za statistiku, njega, verujem, to i ne zanima. Čini saigrače srećnima i boljima, a opet beleži takve brojke - rekao je Miličić za Informer.

"HVALA NJEGOVIM RODITELJIMA" Jake reči: Jokić vredi više od 170 miliona i maksimalnog ugovora

Nastavio je u istom ritmu.

- Sramota je da se poredim ja sa Jokićem i to je sramota za njega kao takvog igrača. Kad je reč o prstenu, od mene je veću ulogu imao i onaj ekonom što je nosio peškire. Nikola i ja se poznajemo, da kažem, površno. Ali to je čovek koji sa sobom nosi šampionski gen i uzeće titulu pre ili kasnije, gde god igrao - objasnio je Miličić.

Darko veruje da Jokić neće stati.

-  On je mlad, njegovo vreme tek dolazi. Ne mogu ja mnogo pametnih saveta da mu dam, jer ja da sam pametan, još bih bio tamo. Nadam se da će istrajati, da ima inata i volje u sebi. Naši igrači prolaze tamo kroz brojne rendgene i iskušenja. Nadam se i da će mu se karte otvoriti - rekao je bivši NBA as.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading