KRAJ!? Najveći svih vremena završio plej-of, nije pomogao ni MEDA U NJENIM GAĆICAMA!
Foto: AP/AP/Chris O'meara

 

Ode Tom Brejdi! U penziju? Vrlo verovatno... Na odmor, svakako, posle poraza njegovih Bakanirsa od Dalasa (14:31).

KRAJ!? Najveći svih vremena završio plej-of, nije pomogao ni MEDA U NJENIM GAĆICAMA!

AP/John Raoux

 

Najveći svih vremena u NFL je tek treći put eliminisan na startu doigravanja za trofej Superboula, sad i ranije nego u prošloj sezoni. Tampa Bej je ispala u vajld-kard rundi, koja prethodi plej-ofu divizija.

 

 

- U ovakvim utakmicama ponekad treba imati sreće, međutim, u većini slučajeva presudi kvalitet. Dalas je tokom cele sezone igrao dobro i zaslužio je trijumf - priznao je poraz 45-godišnji as, vlasnik sedam šampionskih titula (šest s Nju Inglandom, jednu s Tampom).

 

 

Jedan momak ne može sam

Veronika je posle poraza Bakanirsa pred 69.145 gledalaca u Tampi istakla da joj je žao Brejdija.
„Jedan momak ne može da igra za sve na terenu“, napisala je bivša atletičarka na Instagramu, gde ima 3,5 miliona pratilaca.
Rajekova je u decembru zaokupila pažnju javnost kad je gledala Bakanirse uživo u Brejdijevom dresu i tad izjavila da je videla legendu i da ga voli.

Brejdi je početkom 2022. objavio da se povlači, pa se predomislio. Sad je ponovo slobodan agent...

KRAJ!? Najveći svih vremena završio plej-of, nije pomogao ni MEDA U NJENIM GAĆICAMA!

AP/Chris O'meara

 

- Najpre ću se dobro naspavati, odmoriti. Ima vremena do starta priprema za narednu sezonu - ostao je zagonetan najbolji kvoterbek u istoriji NFL, iako se posle lekcije od Kaubojsa opraštao od navijača kao da mu je poslednji meč u sjajnoj karijeri. Za njim su 23 sezone, a ušao je u NFL, podsećanja radi, kao 199. pik na draftu i postao najveći.

 

 

Brejdiju nije „pomogla“ ni obožavateljka Veronika Rajek (26). Lepa Slovakinja, koja tvrdi da su joj grudi prirodne i da su porasle od piva, uoči meča Tampa Bej - Dalas se skinula u donji veš u pokušaju da animira navijače kluba s Floride. Čak je i plišanog medu obukla u majicu Bakanirsa i stavila ga u... Ali, džaba, izgubi Tom Brejdi. I ode...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading