admiral bet
Foto: Promo/admiral bet

Naime, Spin City je grad prepun besplatnih spinova koji čekaju ljubitelje slot igara, svakog dana, na dobro poznatoj lokaciji – AdmiralBet.rs.

U Spin City-ju, sve uživaoce slotova svakodnevno očekuje do 10 besplatnih spinova, pojedinačne vrednosti do 200 dinara, koji stanovnike ovog grada vraćaju u igru! Spinovi se dodeljuju svakog dana nakon ostvarenog neto gubitka na slot igrama u visini od minimum 500 dinara, a ove nedelje se mogu iskoristiti na uzbudljivoj Greentube slot igre – Sherwood Showdown.

Stanovnik Spin City-ja može postati svako sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom, a registracija se može kompletirati u nekoliko klikova na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita za sobom povlači dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Takođe, s obzirom da se nalazimo na samom početku avgusta, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Zavrtite svoje omiljene slot igre, pokupite besplatne spinove i zagospodarite Spin City-jem!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading