admiral bet
Foto: Promo/admiral bet

U uzbudljivom sportskom događaju kojim je na zanimljiv način predstavljen novi format fudbala se takmičilo 13 ekipa, a pobedila je ekipa iz AdmiralBeta, savladavši u finalu ekipu CACAO fizio centra iz Kragujevca.

Treće mesto je pripalo ekipi DACO 01, dok su pre seniorskog takmičenja održani turniri za mlađe kategorije, tj. za igrače mlađe od 12 i 16 godina. Pored turnira, brojna publika koja se okupila na Trgu Kralja Petra je mogla da uživa u Fun&Chill zoni, kao i u brojnim propratnim aktivnostima koje je spremio sponzor turnira, AdmiralBet. Neke od tih aktivnosti su merenje jačine šuta i AdmiralBet Goal, izazov u kojem su učesnici testirali preciznost svog šuta tako što ciljaju u pozicije određene na golu, a posetioci su mogli da se oprobaju i u AdmiralBet pikadu.

admiral bet

admiral bet

 

Sledeća stanica AdmiralBet 3x3 Serbia Tour-a je Kraljevo, a prijave se vrše putem Instagram profila AdmiralBet 3x3 fudbala, @3x3_football. Poput turnira u Kladovu, i u Kraljevu će za pobednike biti obezbeđene novčane nagrade. Pobednik će sa sobom odneti 80.000 dinara, dok je za 2. i 3. mesto izdvojeno 20.000, odnosno 10.000 dinara.

admiral bet

admiral bet

 

Ako se dan po jutru poznaje, AdmiralBet fudbal 3x3 ima blistavu budućnost pred sobom i mogao bi jednog dana da nas uveseljava kao njegov basketaški rođak, u kojem smo već uveliko navikli na uspehe domaćih ekipa, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou.

admiral bet

admiral bet

 

Preporučujemo svim zainteresovanima da posete neki od sledećih turnira i podrže ovaj mladi sport, jer kako i sami osnivači fudbala 3x3 kažu, najjači smo na ulici! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.         

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading