Delije sahrana
Printscreen
Delije sahrana

Printscreen

Foto: Printscreen

On je između ostalog bio poznat kao veliki navijač Crvene zvezde pa su ga "Delije" na dirljiv i emotivan način ispratile na večni počinak.

Zbog trenutne situacije sa pandemijom koronavirusa sahrani je prisustvovao uži krug porodice i prijatelja kao i navijači Crvene zvezde.

Upravo su navijači na groblju i napravili scenu od koje su se mnogi naježili, upalili su 38 baklji simbolično zbog godina koliko je imao kada je preminuo Bor Lalević i zapevali jednu od najpoznatijih navijačih pesama Zvezde: Dobro znaj.

Reč je o nezvaničnoj navijačkoj himni zvezdaša, a navijači su uz poštovanje socijalne distance upalili baklje i zapevali u glas kroz dim pirotehnike.

"Fondacija Delije" koja se bavi humanitarnim radom se oglasila povodom smrti Bora Lalevića i objavila kako se radi o čoveku koji je organizovao veliki broj dobrotvornih koncerata:

"Danas se u bolji život preselio brat Bor, naš brat sa Severa gde je proveo dve i po decenije. Puno ljudi nas napušta, ne objavljujemo vesti o tome uvek, ali brat Bor je imao velike zasluge za rad naše fondacije, najviše oko organizacije humanitarnih koncerata. Veliki gubitak za njegovu porodicu i za Sever. Nedostajaće nam. Molimo se za spas njegove duše u večnosti, da mu se blagi Gospod smiluje. Večan pomen u Carstvu Nebeskom", napisali su iz fondacije.

 

PROČITAJTE JOŠ: