Beogradski maraton
Alo Marko Metlas
Beogradski maraton

Alo Marko Metlas

Beogradski maraton, Foto: Alo Marko Metlas

Imajući u vidu izmišljene i zlonamerne vesti koje o odlaganju ili neodlaganju predstojećeg 33. Beogradskog maratona javnosti plasiraju pojedini mediji - mi kao organizatori tog velikog međunarodnog sportskog događaja imamo u vezi sa tim da kažemo sledeće:

Beogradski maraton u potpunosti podržava stavove predsednika Republike Srbije g. Aleksandra Vučića koje je izneo na današnjoj konferenciji za medije, a u vezi mogućeg odlaganja 33.Beogradskog maratona zakazanog za 26.04.2020. U vanrednim situacijama, u slučaju eventualnog širenja zaraze Korona virusom - primenjuju se vanredne mere i mi ćemo u potpunosti sarađivati sa predstavnicima vlasti i nadležnih službi u najboljem interesu naše zemlje i njenih građana.

Beogradski maraton je u svakom trenutku spreman da pomogne i stavi se na raspolaganje i državnim organima i gradu Beogradu u funkciji zaštite zdravlja kako naših građana, tako i učesnika trka koje organizujemo.

Beogradski maraton je integralni deo našeg društva već više od tri decenije i kao takav je spreman da ponese svoj deo tereta u ovoj, po naše društvo osetljivoj situaciji.