Srbija - Crna Gora
EPA Valdrin Xhemaj
Srbija - Crna Gora

EPA Valdrin Xhemaj

Srbija - Crna Gora, Foto: EPA Valdrin Xhemaj

Ovo je bila prva pobeda rukometaša Crne Gore na Evropskim prvenstvima koji su do ovog uspeha pretrpeli čak 14 poraza i "dobili" svega jedan remi!

Crnogorci su odlučili da na ovaj meč izašu u zelenim dresovima, a kakvo značenje te boje imaju pročitajte u linku ispod!

Drugim porazom u Gracu "Orlovi" su ostali bez šanse za prolaz u drugu fazu takmičenja, pa će duel sa Hrvatskom u poslednjem kolu biti bez rezultatskog značaja za našu selekciju, dok će se "Sokolovi" posle prvog trijumfa u istoriji na kontinentalnim prvenstvima voditi borbu sa Belorusima za drugu fazu.

Posle utakmice crnogorski navijači su likovali zbog pobede nad Srbijom što je normalno, ipak bilo je i onih koji su nastavili da sramno provociraju, a ovom fotografijom izazivaju srpske navijače na društvenim mrežama!

Navijači Crne Gore provociraju na Tviteru

printscreen-twitter

Navijači Crne Gore provociraju na Tviteru, Foto: printscreen-twitter

Pored zelenih dresova, rezultat od 19:18 za Crnu Goru jasno asocira na 1918. godinu kada je zelenaški Komitski pokret na čelu sa generalom Krstom Popovićem božićnom pobunom ustao protiv odluke Podgoričke skupštine da se Crna Gora priključi Srbiji.  

Ovu utakmicu je obeleželio i sraman prekršaj crnogorskog rukometaša!

Posle utakmice, crnogorski rukometaši su proslavljali pobedu nad Srbijom sa zelenom zastavom!

 

 

Komentari (3)

Milan B

11.01.2020 21:35

Kod vas nikad vise ma more,smradovi.I svi moji prijatelji o oni koje znam nikad vise u goru smradijiu

Vukota

13.01.2020 13:10

@Milan B - Fala Bogu da je tako. Neće te nam dovlačiti paradaize i baciti plastične flaše po plaži. A ko će bam održavati kuće koje ste napravili? Prodajte ih ko one u Dalmaciji...

ddd

12.01.2020 03:34

KO nam je kriv kad nismo uspeli da ih zgazimo! Sad nek provociraju, može im se.