NAŠI ATLETIČARI SPREMNI ZA PODVIG Čudesna šestorka trčaće iz Zagreba do Beograda - 31 sat, bez prestanka!

Ekipa srpskih atletičara i triatlonaca učiniće nešto nezapamćeno...

Tim snova spreman za atletski podvig: Adidas Runners Klub
Tim snova spreman za atletski podvig: Adidas Runners Klub, Foto: Beni Gaši

Start ove ekipe trkača je u Zagrebu, a cilj u Beogradu sledećeg dana. Veliki broj ekipa takođe kreće istog dana, ali sa različitih pozicija u svetu, kako bi učestvovao u toj jedinstvenoj i najmasovnijoj štafetnoj trci, u kojoj pobeđuje tim koji istrči najviše kilometara za zadato vreme.

Trening u Beogradu
Trening u Beogradu, Foto: Beni Gaši

- Trka The Speed Project (TSP) u svom originalnom formatu trči se od Los Anđelesa do Las Vegasa, bez pravila, najkraćim putem. S obzirom na situaciju u vezi s pandemijom, organizatori su doneli odluku da se ovog puta neće računati distanca, već najbolje vreme originalnog TSP-a na bilo kojoj željenoj lokaciji na svetu. Mi smo se organizovali i pokušaćemo da istrčimo od Zagreba do Beograda i tako pošaljemo poruku mira i lepu sliku u svet - kaže Biljana Cvijanović, kapiten „Adidas Runners kluba“ iz Beograda i pobednica Beogradskog polumaratona 2018.

Trka je štafetna i trči se najbržim mogućim tempom, a učesnici se smenjuju po dogovoru. Biće to izuzetan izazov za svakog od takmičara.

Svojevrsnu atletsku ekipu snova koja će trčati od Zagreba do Beograda čine Biljana Cvijanović (kapiten), Stefana Cerovina, Marko Vozab, Miloš Dimitrijević i Danilo Fabris.

Za više sportskih informacija, posetite našu Fejsbuk stranicu.Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi