Dragana Cvijić
EPA/ANDREJ CUKIC
Dragana Cvijić

EPA/ANDREJ CUKIC

Dragana Cvijić, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

- Sigurno je da rezultat nije bio na nivou na kom smo želeli, ali imali smo peh sa povredama. Ja sam se povredila pred samo prvenstvo, Andrea Lekić na prvoj utakmici koju smo pobedili, a kasnije nismo bili spremni da iznesemo taj turnir. Nemam šta da zamerim devojkama, bitno je da ne gubimo nadu, imamo sad u martu kvalifikacije za Olimpijske igre. Ja ću sigurno biti spremna, ostale devojke da budu zdrave i da probamo da izborimo plasman na OI, što bi bio najveći uspeh srpskog rukometa.

Cvijić je uporedila stanje u ženskoj reprezentaciji sa muškom reprezentacijom Srbije.

- U muškom rukometu doveli su trenera stranca (Toni Đerona). Izuzetno cenim taj španski sistem. To su vredni treneri, gde se svi igrači dobro snalaze. Jako sam srećna zbog muške reprezentacije, nadam se da će se napraviti i neki korak u ženskoj reprezentaciji jer mislim da imamo kvalitet i da ne treba sve prosuti i baciti niz vodu.

Dragana Cvijić trenutno je član rumunskog kluba ĆSM Bukurešt, ali je poznato da će od leta ponovo u Sloveniju, gde će po drugi put zadužiti dres RK „Krim“ koji je nosila pre deset godina.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: