Pejdž Spiranac
Instagram/_paige.renee Verified
Pejdž Spiranac

Instagram/_paige.renee Verified

Pejdž Spiranac, Foto: Instagram/_paige.renee Verified

Amerikanka hrvatskog porekla je od 2016. godine poastala senzacija za društvenim mrežama i ima više od 2,3 miliona pratilaca na Instagramu.

Ali, Spiranac otkriva da su je u prošlosti koristili brojni momci tako što su izlaske koristili kao priliku da dobiju besplatne časove golfa.

Govoreći u svom podkastu, "Poigravanje", rekla je: "Uvek bih počela razgovor sa, 'Hej, igram golf' i bilo šta u tom smislu i mislila sam da će to uspeti. Nažalost, momci su me koristili za časove golfa, opremu za golf i loptice za golf. (Rekli bi) ' Pejdž, idemo na golf sastanak. Odvešću te i možemo samo da malo da udaramo loptice', a ja bih rekla:' Da, to zvuči sjajno '. To bi se pretvorilo u sat vremena lekcije samo da pomognem momku da postane bolji golfer. To se događalo sve vreme, ot tad sam postala očajna i želela sam da me ljudi vole."

Pejdž Rene Spirinak

instagram printscreen

Pejdž Rene Spirinak, Foto: instagram printscreen

Spiranac je sada srećno verena, ali nastavila je sa tvrdnjama da je nekoliko njenih prethodnih ljubavnih interesa bilo i u drugim vezama kada su je iskorišćavali za golf opremu:

"Bilo je i drugog tipa koji je uradio istu stvar, ali je želeo časove golfa, a slao bi mi poruke 24/7, zaista je sladak i flertuje sa mnom. Ali jedini put kada bismo išli na 'sastanke' jeste zato što su to bili časovi, pa bih ja tu sedela i držala lekcije, a on mi nije rekao da ima devojku za šest meseci! Šest meseci i sve te lekcije i ništa se nije dogodilo. Bio je kao: 'Samo želim da sve ide lagano, možeš li mi pomoći sa udarcem?"

"To se stalno događalo i nikad nisam naučila lekciju jer sam mislia: 'Ovo je moj put, momci misle da sam u redu jer igram golf .Svi su bili u drugim vezama!", finiširala je Spiranac.

Pejdž Spiranac

printscreen

Pejdž Spiranac, Foto: printscreen

 

Komentari (1)

bager

23.04.2020 14:22

haha igrala je golf ,koznom palicom i ucila ih da ubacuju u rupu,,