"ZNAM U KAKVOM JE STANJU, SVE MI JE POZNATO!" Zabrinjavajuće reči slavnog Brazilca, ne daje veliku nadu za oporavak Šumahera! (FOTO)

Njih dvojica su bile kolege u Ferariju jednu godinu

Felipe Masa
Felipe Masa, Foto: shutterstock

Ne zna se mnogo u kakvom stanju se nalazi slavni nemački vozač Formule 1, Mihael Šumaher.

Nekadašnji vozač najluđih trka na svetu, Brazilac Felipe Masa je u razgovoru sa "Fox Sports" otkrio da zna u kakvom stanju se nalazi legendarni Nemac.

Da podsetimo, Mihael Šumaher je 2013. godine na skijanju u fracuskim Alpima udario glavom u kamen, iako mu je kaciga spasila život, teško povređen u ovoj nesreći.

Mihael Šumaher
Mihael Šumaher, Foto: (AP Photo/Ben Curtis, File)

Mediji na razne načine pokušavaju da saznaju neke nove informacije o Šumaheru, a najuži krug njegove porodice to ne dozvoljava!

“Znam u kakvom je stanju, sve mi je poznato. Bio sam jako blizak s njim” - otkrio je Masa!

Posle dve operacije i indukovane kome, Šumaher se nalazi u svojoj kući gde se porodica brine o njemu:

"Njegovu suprugu Korin nisam dugo video jer nije dolazila na trke. Ova situacija nije nimalo laka i moramo da poštujemo porodicu. Ne žele da iznose stvari u javnost i ko sam ja da to uradim? Sanjam ga i molim se svaki dan za njega da mu bude bolje i da se ponovo vrati na stazu kako bi bio podrška sinu" - rekao je Felipe Masa.

Zabrinjavajuće reči slavnog Brazilca, ne daje veliku nadu Šumaheru. Njih dvojica su bili partneri u Ferariju 2006. godine!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi