Pejdž Van Zant
Instagram/printscreen
Pejdž Van Zant

Instagram/printscreen

Pejdž Van Zant, Foto: Instagram/printscreen

Dvadesetšestogodišnja Pejdž je bila izuzetno uspešna u šou-takmičenjima, domogavši se drugog mesta u "Plesu sa zvezdama" i prvog mesta u kulinarskom šouu na US TV.

Mnogobrojni uspesi na raznim poljima kriju veliku tajnu. Dok mi gledamo njena gola leđa u teretani ili maštamo šta se krije ispod kecelje, Van Zantova se trudi da sadašnjost i budućnost bude što lepša, a prisećanje na prošlost bezbolnije.

PONOR

Sa 14 godina je nekolicina vršnjaka iz odeljenja silovalo, nakon što su je napili na školskoj žurci. taj gnusni oreol je mroala da nosi na sovjim plećima. Nije mogla da se izbori, te je promenila ime posle godina i godina stalnog vršnjačkog zlostavljanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Bad to the bone. ?

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on Mar 16, 2020 at 1:49pm PDT

 

Jednog jutra, Pejdž je ugledala začuđujuć prizor u svom dvorištu. Kondomi koji vise sa grana drveća, grubo podsećanje na tragičnu noć.

"Menjali su moje poze, nameštali su me... Nijednom nisam uspela da se otrgnem, noge i ruke su mi bile kao vlažan cement na mom telu, mozak poput teške magle. Svesna sam, ali telo mi je mrtvo. Znam šta se dešava, ali ništa ne mogu da uradim da zaustavim. Nisam imala glasa niti izbora osim da se predam i molim da se završi uskoro.", pričala je Pejdž u intervjuu povodom autobiografije" Uspon: Preživeti Borbu mog života" i nastavila:

"Nisam videla izlaz. U toj poziciji sa toliko bola u sebi, nije samo da želite da umrete, samo ne želite više taj bol. Nisam imala gde da pobegnem niti kome da se poverim".

SVETLO NA KRAJU TUNELA

Selidbom u Nevadu, tada Sleten postala je Van Zant, a sa novim imenom je promenila i način života.

Počela je sa borilačkim veštinama sa 15 godina, kod čuvenog UFC borca Kena Šamroka u teretani "Lavlja jazbina". Godine plesa pomogle su brzom napretku i od prvenstvenih časova samoodbrane, naziralo se da bi mogao korak više da se načini. Godinu dana po debiju Pejdž je upala u UFC 2013. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Don’t be a lady, be a legend.

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on Feb 26, 2020 at 11:47am PST

 

Marketinški potencijal u atraktivnom izgledu joj je doneo potpisivanje ugovora sa Ribokom dve godine od ulaska u UFC, na šta su mnoge koleginice bile vrlo ljubomorne. Čak je i prvi čovek UFC-a Dana Vajt stao u njenu odbranu, rečina da ima "ono nešto" što sponzori hoće.

Dok je Ronda Rauzi snimala filmove u Holivudu, Pejdć je učestvovala u TV emisijama, gde je postala prepoznatljjiva.

Pokazala je eleganciju na plesnom podijumu i kreativnost u kuhinji i tako je potukla stereotipe o grubim fajterkama, muškaračama.

SREĆNI I ZALJUBLJENI DO KRAJA ŽIVOTA

Posle sportskog i poslovnog uspeha, krenula i sreća u ljubavi. Rvač ostin Vanderford osvojio je Pejdžino srce 2017., a prsten na ruku fajterke je stavljen u januaru 2018. godine. Venčali su se tajno, a saznalo se tek fotkom burmi na društvenim mrežama, što je šokiralo fanove.

Ljubav cveta, a provokativne fotografije pokazuju koliko se slaži i kolika sloboda vlada među supružnicima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Your life isn’t yours if you always care what someone else thinks. ?

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on Apr 8, 2020 at 12:24pm PDT