Tom Brejdi
Tanjug/AP David J. Phillip
Tom Brejdi

Tanjug/AP David J. Phillip

Tom Brejdi, Foto: Tanjug/AP David J. Phillip

om Brejdi je napustio Nju Ingland posle dvadeset godina i "brda" istorije sa ovim timom, a sada je otkriveno i za koji će tim potpisati.

Uprkos uvreženom mišljenju da bi mogao da završi karijeru, jedan od najboljih kvoterbekova lige će najverovatnije potpisati za Tampa Bej Bakenirse.

Šestostruki osvajač Superboula je sa njima u načelu već dogovorio saradnju, javljaju insajderi Adam Šefter i Džef Darlington.

Još je neverovatnija suma za koju se očekuje da 42-godišnja legenda NFL-a potpiše za Tampa Bej - vrtoglavih 30 miliona dolara po sezoni.

U trci za Brejdija su bili i Čardžersi, pisalo se čak da su oni bili i najozbiljniji kandidati, ali su Bakenirsi išli "all in" ponudom, kako bi rekli Amerikanci.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

LOVE YOU PATS NATION

Објава коју дели Tom Brady (@tombrady) дана 17. Мар 2020. у 5:45 PDT

Brejdi je navodno imao i plan da zbog porodice ostane na Istoku (Tampa Bej je na Floridi), a od Petriotsa se u utorak.

Već tada je i najavio da od penzije nema ništa jer je u jednom delu svoje poruke rekao da svoje fudbalsko putovanje nastavlja drugde.

- Svim mojim saigračima, operativcima kluba i osoblju, treneru Beličiku, RKK i porodici Kraft, celoj organizaciji hoću da zahvalim na 20 godina života i dnevne posvećenosti, pobedama i stvaranju pobedničkog kluba vrhunskih vrednosti.

- Mada se moje putovanje nastavlja negde drugde, cenim sve što smo postigli zajedno i zahzvalan sam na neverovatnim timskim dostignućima. Bio sam privilegovan što sam imao priliku da upoznam svakog od vas i što smo zajedno stvarali sjajne uspomene - rekao je Brejdi.
Ovo će inače da mu bude prvi put da se okuša na tržištu slobodnih agenata u bogatoj karijeri.