Alisa Šmit
Instagram/alicasmd
Alisa Šmit

Instagram/alicasmd

Alisa Šmit, Foto: Instagram/alicasmd

Sa 21 godinom ne samo da važi za fatalnu zavodnicu, nego je i vrlo uspešna. 

Šmit je za Nemačku osvojila srebrnu medalju u štafeti 4x400m na U20 Evropskom prvenstvu 2017. godine. Ispratila je bronzom u istoj discipliniu na Evropskom prvenstvu U23 prošle godine.

Od naslova australijskog magazina "Busted Coverage" u kom je proglašena "najseksepilnijom sportistkinjom na svetu", raste njena popularnost.

 

"Ne znam zašto sam dobila ovu titulu. Sport je očigledno na prvom mestu. Na Instagramu postoje hiljade devojaka koje izgledaju dobro i još uvek nemaju toliko obožavatelja da mi privukle pažnju, a to je za mene samo takmičarski sport", izjavila je Alisa

A s obzirom na to da je Nemačka ublažila svoja pravila izolacije, atletičarka je na društvenim mrežama izrazila svoje zadovoljstvo što se vraća na trening.

 "Konačno mogu ponovo da treniram na stazi. Prošlog meseca sam sve radila sama ili u parovima napolju. Tako sam srećan što mogu ponovo trenirati na stadionu, kao i obično, čak i ako vreme nije bila tako loše za trening!"

 

Nedavno je podelila sliku sebe na stazi, napisavši: "Moja nedelja je skoro gotova. Nadam se da ću u ponedeljak ponovo moći da treniram. Tako je čudno da sada imam toliko više vremena za druge stvari."