Antonio Brown
Printscreen/Twitter
Antonio Brown, Foto: Printscreen/Twitter

Ako Brauna potpiše neki tim pre početka sezone, biće mu dozvoljeno da učestvuje na kampovima, koji se trenutno održavaju. Suspenzija će početi 5. septembra, ali samo ukoliko se Braun pridruži nekom timu.

Britni Tejlor, njegov bivši trener, rekla je da ju je seksualno napao tri puta u 2017. i 2018. Podnela je tužbu 10. septembra 2019. tražeći odštetu od najmanje 75.000 dolara, a u septembru se sastala i sa istražiteljima NFL-a.

Braun je negirao sve navode, rekavši da su on i Tejlor imali "sporazuman lični odnos". Daren Hitner, Braunov advokat, rekao je da planira da podnese protivtužbu. Agent Drev Rosenhaus kategorisao je tužbu kao "oduzimanje novca" od Tailora.

Robert Klemko iz Sports Illustrateda prijavio je 16. septembra još jednu ženu koja je Brauna optužila za seksualno zlostavljanje. Žena je rekla Klemku da joj je, ubrzo nakon što ju je Braun angažirao da naslika mural u njegovoj kući, on prišao skoro go i da je imao na sebi samo peškir koji mu je pokriva genitalije.

Antonio Braun, Foto: Amy Beth Bennett/South Florida S

Patriote su otpustili Brauna nakon što je druga žena rekla Klemku da joj je Braun poslao preteće poruke, uključujući slike njene dece. Ona se sastala sa istražiteljima NFL-a krajem septembra.

Takođe je uhapšen u januaru nakon navodne tuče sa vozačem kamiona u svojoj kući na Floridi. 

Braun je davao mešovite signale o svojim namerama za 2020. sezonu. 32-godišnji hvatač, koji se smatrao jednim od najboljih hvatača lige pre odlaska iz Stilersa, više puta je rekao da je gotov sa igranjem fudbala, ali je takođe nedavno tražio od NFL-a da dovrši istragu kako bi mogao nastaviti svoju igračku karijeru.

Šta će sledeće uraditi? Ostaje nam da čekamo i vidimo.

PROČITAJTE JOŠ: