Vaterpolo
AP Moises Castillo
Vaterpolo

AP Moises Castillo

Vaterpolo, Foto: AP Moises Castillo

Dvadeset tri utakmice i 54 gola bili su siguran put do nastavka saradnje najboljeg strelca iz protekle sezone Nikole Lukića i vaterpolo kluba Radnički iz Kragujevca. 

- Došao sam u Radnički kako bih napredovao kroz rad sa Urošem Stevanovićem, koji je odličan trener, i ispostavilo se da nisam pogrešio. Odigrao sam jednu od najboljih sezona u karijeri i mislim da ću ovde i dalje napredovati. U Kragujevcu imam sve potrebne uslove za to. Grad je manji od Beograda, ali ima sve što je neophodno, uz sjajne uslove i na samom bazenu. Radnički je zdrav klub, ima svetlu budunost i nadam se da ću još dugo biti ovde - rekao je Lukić.

Sa 22 godine ovaj vaterpolista se već ustalio na reprezentativnom spisku selektora Dejana Savića koji i sam veruje da je mladi igrač zalog za sigurnu budućnost ovog sporta. 

- Odlučio sam da produžim ugovor, jer sam prezadovoljan kompletnom situacijom u klubu. Sve funkcioniše na najbolji mogući način. Uprava je uvek spremna da nam izađe u susret i vlada jedna jako lepa atmosfera. I u samoj ekipi hemija je odlična. Mlađi igrači su fenomenalni ljudi i nema sumnje da će u budućnosti biti i takvi vaterpolisti - rekao je Lukić.

Vredi napomenuti  da je Lukić jedini igrač koji je u poslednjih pet sezona osvojio sve domaće trofeje. U Kragujevac je stigao pred početak protekle sezone, posle četiri uzastopne duple krune, tri sa Partizanom i jedne sa Šapcem. A, sa timom čije boje trenutno brani već je osvoio Kup Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: