Ingrid
Tviter
Ingrid

Tviter

Ingrid, Foto: Tviter

Bila je nesputana, ali savremene Olimpijske igre nad-mašile su sva očekivanja. Sportska seksualna revolucija poklopila se sa besplatnim deljenjem kondoma.

Ćao, Ingrid!

Ingrid Oliveira, brazilska skakačica u vodu bila je glavna zvezda Olimpijskih igara u Riju 2016, ali u negativnom kontekstu. Nju je olimpijski tim Brazila izbacio sa Olimpijskih igara jer je celu noć pre takmičenja upražnjavala seks sa kajakašem Pedrom Konkalvesom.

Van borilišta stvoren je sek-sodrom! Jedi-no „takmičenje” koje je garantovalo uspeh i zadovoljstvo, ne i medalju.

Zima ne prija seksualnim aktivnostima

U Riju 2016. godine podeljeno je 450.000 kondoma (10.500 sportista) ili 42 po takmičaru. U Sočiju je 2014. na ZOI (110.000) prosek bio 38, valjda zbog zimskih uslova koji nisu saveznik seksualnim aktivnostima.

Japanski proizvođači trljali su ruke i sa nesrpljenjem očekivali Olimpijske igre u Tokiju. Posle odluke da se igre odleže slogan im može biti: „Podeliti ne možemo, propasti nećemo”!Poseban udarac doživeo je japanski koncern „Sagami”.

Kondomi i Olimpijske igre

Profimedia

Kondomi i Olimpijske igre, Foto: Profimedia

Planirao je da plasira najnoviji ultratanki (0,01-0,02 mm) model za siguran seks. Trebalo je da sportisti budu pokusni kunići na „kondo-mijadi”, ali avaj. Svetski rekorder po „debljini” moraće da potraži drugo tržište. Očekivalo se da u Olimpijskom selu, pravom buretu baruta, sve trešti i - ječi!

Loš proračun Australijanaca

Prvi put kondomi su deljeni (8.500 komada) na OI u Seulu 1988. Od tada primećen je stalni rast: Barselona 90.000, Atlanta 105.000, da bi u Sidneju uz startnih 70.000 na polovini igara morali da da podele još 20.000.

 Propao je veliki biznis, pa je spas u - roku trajanja.