Sara Damnjanović
Alo/DejanBriza
Sara Damnjanović

Alo/DejanBriza

Sara Damnjanović, Foto: Alo/DejanBriza

Bivša šampionka u tekvondu, misica, glumica... Sara Damnjanović. Od zlata devojka.

Brojne medalje krase Sarinu kolekciju, ističe ona u razgovoru za „Alo!“, i svaka, naravno, ima poseban sjaj. Zato, dodaje, ne može da izdvoji neku.

Dvaput je bila prvakinja Balkana, osvojila je evropsku medalju, svetsku sa Prezident kupa... I to uz, kako kaže, muke i pre izlaska na tatami.

Prati je i Kijanu Rivs U svakodnevnim Sarinim objavama na društvenim mrežama uživaju srpski fudbaleri Luka Jović i Nemanja Gudelj, njihov brazilski kolega Artur Melo, Miloš Biković, Kijanu Rivs, mnogi drugi naši i strani glumci...

- Skidanje kilograma mi je najteže padalo. Radila sam kategoriju do 49 kilograma u periodu kada telo raste i razvija se. Nije bilo lako, nimalo.

Ta karijera je iza prelepe Srpkinje. Sada je zvezda društvenih mreža. Putem Instagrama i Tik-Toka prate je iz svih krajeva sveta.

- Instagram priča krenula je 2018. godine, kada su mediji iz Koreje, Italije, Egipta, Španije... pisali o meni. Na Tik-Toku imam više od 1,8 miliona pratilaca.

Sara Damnjanović

Alo/DejanBriza

Sara Damnjanović, Foto: Alo/DejanBriza

Popularnost, pre svega lepota i stas, doveli su zgodnu Beograđanka i do filmskog platna.

Misica u Indiji prošle godine Sara je prošle godine pobedila na „Miss Asia Global 2019“ u Indiji, što je bila prva kruna za Srbiju na tom takmičenju. Otišla je tamo zahvaljujući kompaniji „Miss YU“, na čijem čelu je Vesna de Vinča.

- Pre godinu dana radila sam na projektu sa Kijanuom Rivsom i najpoznatijom brazilskom glumicom Brunom, bivšom devojkom fudbalskog asa Nejmara. Snimanje je, nažalost, prekinuto, a nastavak očekujemo kada prođe ova situacija sa koronom.

Dotad, Sara nam otkriva u kojem domaćem ostvarenju ćemo moći da je gledamo.

Sara Damnjanović

Alo/DejanBriza

Sara Damnjanović, Foto: Alo/DejanBriza

- Imala sam čast da budem deo ekipe koja je radila seriju „Drim tim“. Pojavljujem se na kraju i prenosim važnu vest. Naš slavni glumac Lazar Ristovski mi je rekao, doduše u šali, da ću imati glavnu ulogu ukoliko bude snimanja ženske verzije ovog divnog projekta.

Imala sam čast da budem deo ekipe koja je radila seriju "Drim tim"

Sara Damnjanović

Alo/DejanBriza

Sara Damnjanović, Foto: Alo/DejanBriza

- Da je mister Deki ranije video šta umem s loptom, našao bi mi mesto u startnoj postavi. Sa mnom bi mogao da računa na plasman u Ligu šampiona - uz osmeh zaključuje Sara Damnjanović.

PROČITAJTE JOŠ: