Majkl Felps
AP/Susan Walsh
Majkl Felps

AP/Susan Walsh

Majkl Felps, Foto: AP/Susan Walsh

"Kada je Vanesa (Brajant) ostala bez Kobija, sve što sam mogla je da pogledam Majkla i kažem: 'Možemo li, molim te, da ti pomognemo. Jer ne znam šta ću da radim ako te izgubim'", ispričala je 35-godišnja majka troje dece.

"Majkl je najčudesniji otac i partner koga sam mogla da zamislim", dodala je manekenka.

Manekenka i najtrofejniji plivač svih vremena venčali su se 2016. godine. Nikol Felps je objasnila da je tokom godina naučila kako može da mu pomogne, a kako ne može.

"Nekada sam mislila 'O, pa mogu da ga popravim. Mogu da mu budem terapeut. Mogu da budem šta mu treba'. Ali,naučila sam da ne možeš prosto da poseduješ to kako se oni osećaju, bez obzira koliko želiš", ispričala je Nikol.

Majkl je priznao da je tokom pandemije imao neke "strašne uspone i padove".

Majkl Felps, Foto: AP/Susan Walsh

"Nikol me voli i želi da mi pomogne. Želi da budem bolje. Ali, i ona se bori. Njoj takođe treba podrška. Znam da joj je teško", rekao je osvajač 28 olimpijskih medalja.

Par ima tri sina, od četiri i dve godine i jednog od 16 meseci, tako da ne znaju kada treba da daju malo prostora svom 35-godišnjem ocu.

"Dečaci hoće da budu blizu Majkla kada mu je teško. Hoće da probaju da ga oraspolože, pogotovo najstariji. Zato mu kažem: 'Sine, tati je teško i treba mu malo da bude sam'. Hoćemo da razume da to nema veze sa njim, nego sa Majklom", ispričala je Nikol.

Par je tokom pandemije pronašao neke stvari koje im olakšavaju borbu, kao što su zajedničko vežbanje ili to što Majkl svake večeri sprema večeru za porodicu.

"Definitivno smo zajedno porasli i naučili nešto iz ovoga i naučili mnogo. Nije lako, ali sam udata za najneverovatnije ljudsko biće", rekla je Nikol.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djoka

13.01.2021 21:38

Dok ih kontroliše američka antidoping kontrola mema zime. Hemija je majka svih sportskih fenomena.Šteta što pojedine američke rekordere i prvake griue savest pa pre smrt sve priznaju.