Suzi Fejvor Hamilton
Youtube printscreen
Suzi Fejvor Hamilton

Youtube printscreen

Suzi Fejvor Hamilton, Foto: Youtube printscreen

Američka trkačica Suzi Fejvor-Hamilton (51), koja je tri puta branila boje svoje zemlje na Olimpijadi, udata i majka jedne devojčice, pre nekoliko godina je priznala da je vodila dvostruki život, prostituišući se sa probranom klijentelom po tarifi od 600 dolara na sat. 

Naravno, usledili su napadi, a Suzi je u međuvremenu javnosti ponudila svoju stranu priče. Ona je na "Tviteru" pokušala da objasni kako je prostitucija njoj omogućila "mnoge mehanizme za izlaženje na kraj sa veoma teškim periodom" u njenom braku i životu.

"Bio je to dvostruki život. To mi je omogućilo beg iz života u kojem sam se mučila", napisala je Suzan, dodajući da ne očekuje od ljudi da je razumeju, ali da su njeni razlozi uglavnom vezani za depresiju.

Zato je i potražila profesionalnu pomoć kod psihologa.

"Rešena sam da se popravim i da se vratim ulozi dobre maje, supruge, ćerke i prijatelja", napisala je na Tviteru.

Na pitanje zašto je uopšte počela da se bavi prostitucijom, Suzi Hamilton je odgovorila da je to bio njen način da izađe iz dnevne rutine.

"Posle prvog sastanka, bila sam navučena. Posle toga, trudila sam se da posećujem Los Anđeles što više", rekla je ona sajtu "Smouking gan".

U početku je za njen dvostruki život znao samo njen muž.

"On je trudio, žestoko se trudio da me natera da prestanem time da se bavim. Uopšte mi nije pružao onu vrstu podrške koja mi je u tom trenutku bila potrebna", tvrdi Suzi Fejvor Hamilton.

PROČITAJTE JOŠ: