Veselin Vujović
Blic/Marko Metlaš
Veselin Vujović

Blic/Marko Metlaš

Veselin Vujović, Foto: Blic/Marko Metlaš

Crnogorski rukometni trener Veselin Vujović objasnio je razloge svog odlaska sa klupe PPD Zagreba. Njegov drugi mandat u klubu iz prestonice Hrvatske trajao je samo osam meseci.

U tom periodu Zagreb se plasirao na Fajnal-for SEHA lige, dok je grupnu fazu Lige šampiona završio na sedmom mestu sa pet osvojenih bodova. Klupu Zagrepčana je napustio iz privatnih razloga.

Veselin Vujović

EPA Antonio Bat

Veselin Vujović, Foto: EPA Antonio Bat

"Nažalost zbog ličnih razloga i privatnog problema koji ne mogu rešiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb ali na dva mesta ne mogu biti u isto vreme. Kada rešim problem koji imam, ako RK PPD Zagreb to bude hteo, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vođstvu kluba na razumevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratiću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dozvoljavale ja sam uvek spreman za povratak", rekao je Vujović za klupski sajt.

Podsetimo, Vujović je Zagreb predvodio i u periodu od 2014. do 2016. godine.