"MENI JE ZAGREB DRUGI DOM" Vujović pobliže objasnio prirodu naprasnog odlaska sa klupe Hrvata

Rado će se vratiti ukoliko klub bude hteo.

Veselin Vujović
Veselin Vujović, Foto: Blic/Marko Metlaš

Crnogorski rukometni trener Veselin Vujović objasnio je razloge svog odlaska sa klupe PPD Zagreba. Njegov drugi mandat u klubu iz prestonice Hrvatske trajao je samo osam meseci.

U tom periodu Zagreb se plasirao na Fajnal-for SEHA lige, dok je grupnu fazu Lige šampiona završio na sedmom mestu sa pet osvojenih bodova. Klupu Zagrepčana je napustio iz privatnih razloga.

Veselin Vujović
Veselin Vujović, Foto: EPA Antonio Bat

"Nažalost zbog ličnih razloga i privatnog problema koji ne mogu rešiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb ali na dva mesta ne mogu biti u isto vreme. Kada rešim problem koji imam, ako RK PPD Zagreb to bude hteo, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vođstvu kluba na razumevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratiću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dozvoljavale ja sam uvek spreman za povratak", rekao je Vujović za klupski sajt.

Podsetimo, Vujović je Zagreb predvodio i u periodu od 2014. do 2016. godine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi