PAVLOVIĆ POTPISAO NA DVE GODINE Partizan mi je bio jedina prava opcija
EPA

Srpski fudbaler u Humsku stiže kao slobodan igrač posle epizode u Brondbiju, a u prvoj izjavi za zvanični sajt crno-belih izjavio je da mu je Partizan bio jedina prava opcija za nastavak karijere. 

-Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre nekih desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja i znam da start nije bio sjajan. Da ne verujem da će Partizan izaći iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio - izjavio je Pavlović za sajt Partizana. 

Bivši reprezentativac Srbije veruje da će se crno-beli vratiti u trku za titulu prvaka Srbije. Crno-beli trenutno zaostaju sedam bodova za petostrukim uzastopnim šampionom Crvenom zvezdom. 

Natho pokazao pasoš Srbije: Sad sam Nathović

Iskusni napadač proveo je sezonu 2019/20 u APOEL i dobro poznaje prilike na Kipru, gde će Partizan u četvrtak, 4. avgusta (17.30) gostovati AEK Larnaki u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

-Što se tiče gostovanja AEK iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar zbog vrućine i vlage leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa mnogo stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da obezbedi ulazak u Evropu - zaključio je Pavlović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading