PARTIZAN PREŽIVEO U KRAGUJEVCU Natho u finišu iščupao pobedu pred večiti derbi
FK Partizan

Bilo je ovo još jedno bledo izdanje fudbalera Partizana koji su do pobede došli golom Bibrasa Natha u 88. minutu.

Uz dosta muke crno-beli su došli do treće pobede u prvenstvu i sada su osmi na tabeli sa 11 bodova, sedam više od Crvene zvezde, protiv koje igraju u sredu.

Ponovo je ekipa Gordana Petrića izgledalo bezidejno u većem delu utakmice. Nešto slično kao u prošlom kolu protiv ekipe Mladost GAT kada su do trijumfa došli u poslednjem minutu.

Za crno-bele je debitovao 700.000 evra plaćeni Hamidu Traore koji nije mnogo pokazao na ovom susretu.

Prvu veliku priliku propustio je Dijabate u 17. minutu kada ga je sjano proigrao Natho, ali se ovaj propisno obrukao, pošto je iz izgledne pozicije šutirao daleko preko gola.

Do kraja prvog dela su Kragujevčani bili opasniji, ali su mreže mirovale.

I u drugom poluvremenu smo videli sličan scenario, sa po nekoliko šansi na obe strane.

I taman kada je izgledalo da će se utakmica završiti bez golova, na scenu je stupio Natho.


Saničanin je tukao glavom posle kornera, Leković je odbranio, a na tu loptu natrčao Natho za vođstvo i ispostaviće se pobedu Partizana.
 

Radnički Kragujevac - Partizan 0:1 (0:0)

Sudija: Srđan Jovanović

Stadion: Čika Dača (Kragujevac)

Radnički: Leković - Ivanović, Cvetinović, Miličić - Vlajković, M. Vidović, Snić, Stojiljković, Tomić - Jovanović, Kovačević.

Partizan: Popović - Živković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Traore, Andrade - Dijabate, Natho, Petković - Gomeš.

Kraj! Pobeda Partizana u Kragujevcu golom Bibrasa Natha u 88. minutu

90. minut - Igraće se još tri minuta u Kragujevcu. 

88. minut - Gool! Partizan vodi golom Natha posle kornera.

87. minut - Odlična akcija Partizana, sjajno je Natho uposlio Meniga, ovaj snažno tukao, ali fenomenalna odbrana Lekovića.

85. minut - Sve manje nada za Partizan. 

79. minut - Velika prilika za Radnički, Majstorović je čekao loptu sam sipred gola, ali je nije dočekao, Saničanin i Popović su nekako izbacili loptu u korner.

71. minut - Još jedna izmena koju pravi Gordan Petrić. Na terenu je Kvinsi Menig, izašao je Dijabate. 

63. minut - Malo je nedostajalo da Partizan ostane sa igračem manje. Nemanja Jović je pre samo par minuta dobio žuti karton zbog faula, a sada je zbog još oštrijeg prošao bez druge javne opomene. Sudija Jovanović mu je progledao kroz prste.

59. minut - Slobodan udarac za Partizan sa 20-ak metara, Natho mlako šutira u golmanov ugao, Leković je lako to odbranio.

52. minut - Prete crno-beli. Traore je odlično uposlio Jovića, dobar prijem mladog krila, ali u pravom trenutku startuje Trajković. Korner za crno-bele, posle kojeg nije bilo opasnosti po gol Kragujevčana.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Jović je zamenio Petkovića u Partizanu.

PARTIZAN PREŽIVEO U KRAGUJEVCU Natho u finišu iščupao pobedu pred večiti derbi

FK Partizan

 

 

45. minut - Poluvreme, 0:0 u Kragujevcu. Još jedno bledo izdanje Partizana, Radnički je imao bolje prilike.

44. minut - Još jedna šansa za Radnički. Dobili su domaći korner koji je izveo Tomić, a Vidović zapretio.

42. minut - Ponovo Ivanović preti Partizanu. Korner sa leve strane je padao na peterac, a defanzivac Ivanović je ostao sam u skoku, ipak preko gola.

34. minut - Najbolja šansa za Radnički, posle pasa Tomića, Vidosavljević je bio sam pred golom Partizan, ali nije šutirao iz prve, nego je bio neodlučan i posle je njegov udarac izblokiran. Od svega samo korner.

32. minut - Šansa za Kragujevčane, Jovanović je tukao glavom, lopta odlazi preko gola.

30. minut - Pritisak Radničkog u ovim momentima.

22. minut - Pritisak Partizana u ovim momentima. Natho je lukavao izveo slobodan udarac, nikog lopta nije dirala, da bi u petercu uz dosta problema uspeo da interveniše golman Stojan Leković.

17. minut - Najbolja prilika od početka utakmice. Natho je sjajno pronašao Dijabatea, koji je ostao sam malo iskosa sa desne strane od gola Kragujevčana, ali je očajno šutirao i lopta je otišla daleko preko gola.

10. minut - Ponovo Radnički preti, ali fudbaleri Partizana su se odbranili bez većih problema.

7. minut -  Slobodan udarac izveo je Nemanja Tomić, ali udarac Filipa Ivanovića glavom je lako odbranio Popović.

5. minut - Miran početak utakmice, bez uzbuđenja na startu.

1. minut - Utakmica je počela!

PARTIZAN PREŽIVEO U KRAGUJEVCU Natho u finišu iščupao pobedu pred večiti derbi

FK Partizan

 

 

17.01 - Pre početka meča upriličen je minut ćutanja u čast bivšeg golmana Partizana, Milutina Šoškića, koji je preminuo u subotu.

16.13 - Novo pojačanje Partizana Hamidu Draore danas debituje za crno-bele. Od prvog minuta je u sastavu Gordana Petrića.

16.09 - Sa druge strane, Radnički je 10. na tabeli sa devet bodova.

 

 

16.05 - Ceh lošim rezultatima platio je Ilija Stolica, pa ga je na klupi nasledio Gordan Petrić koji je debitovao pobedom protiv ekipe Mladost Gat i to u poslednjem minutu utakmice.

16.00 - Partizan ima jako lošu sezonu iza sebe. Odirgali su pet utakmica u domaćem prvenstvu i imaju svega osam bodova, pa se nalaze tek na 11. mestu.

15.55 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije u kojoj se sastaju Radnički i Partizan. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Kragujevca. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile

28.08.2022 18:13

Ovaj Petrić je toliko glup trener da ne vidi da Adrande i Natko ne mogu zajedno da igraju u ekipi, Perković mu nije trebao da igra, mogo je da igra ili Jović ili Baždar, a umesto Adradea je trebao da igra Bijelić ili Fejsa. Zbog odabira igrača FK Partizan ne može da dođe u šansu za gol, Perković i Adrande u statiraju, kao da ima dva igrača manje. To je ne znanje trenera, ko šta i gde trebaju igrači da igraju. Tako da najgora ekipa je više imala šanse da da gol nego da ga primi.