IVICA KRALJ ODUŠEVIO NAVIJAČE PARTIZANA Direktor crno-belih potvrdio: Njih dvojica sigurno ostaju
Alo!/Marko Metlaš

Prema rečima sportskog direktora Partizana Ivice Kralja, izraelski reprezentativac Bibras Natho i najbolji pojedinac dosadašnjeg dela sezone Fusein Dijabate sigurno će i naredne sezone braniti crno-bele boje.

- Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi „nepristojna“ ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači ne bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće - rekao je novi sportski direktor kluba iz Humske Ivica Kralj, u razgovoru sa Partizanov podkast.

Proslavljeni reprezentativni čuvar mreže oduševljen je učinkom golmana Aleksandra Popovića u poslednje vreme.

IVICA KRALJ ODUŠEVIO NAVIJAČE PARTIZANA Direktor crno-belih potvrdio: Njih dvojica sigurno ostaju

Foto: Tanjug/Vladimir Sporcic

 

 

- Verujem kako u Popovića, tako i u Stevanovića i Lukača. Oni su naši čuvari, od njih krećemo ka daljim linijama odbrane. Popović brani fantastično, nadam se da će i u budućnosti biti deo našeg tima.

Posle pobede u Kelnu konferencije, iako mu je malo ko davao šanse posle žreba u Istanbulu, Partizan je došao u situaciju da se bori za evropsko proleće. To je Kralja podsetilo na period od pre dve decenije kad je njegov klub bio prežaljen porazom od Njukasla u Beogradu (0:1), da bi se na Sent Džejms parku plasirao u Ligu šampiona.

- Pred put na Ostrvo su svi mislili da nemamo nikakve šanse, a to ubeđenje i volju kakvu smo negovali između nas liči mi da ima i ova ekipa, čim može da igra sa Nicom, koja ima budžet od 200.000.000 evra ili pokaže kvalitet protiv Kelna, iako Nemci raspolažu sa 100.000.000 evra. Njukasl je tad bio favorit sa najboljim igračima Engleske, nadamo se da nešto slično može da se ponovi u narednim godinama.

Uprkos očajnom startu sezone i promeni trenera.

- Krenuli smo kako niko nije očekivao, nezadovoljstvo navijača je bilo opravdano, sad igramo kvalitetno, ne mogu da kažem kako lako pobeđujemo, ali to činimo lakše nego pre. Svi žele da nas pobede i pokažu kako mogu da nam pariraju. Baš iz tog razloga apelujem na navijače da podrže ekipu.

Očekuje pune tribine protiv Kelna.

- Možemo i u takvim okolnostima da napravimo sjajnu atmosferu. Očekujem da tribine budu dobro popunjene, momci su to zaslužili. Nadam se da će istok, zapad i jug biti kao jedan, ako ne daju vetar u leđa u kritičnim trenucima onda Partizan nije – Partizan. Pričam iz ličnog iskustva i nadam se da ćemo se radovati zajedno - istakao je Ivica Kralj, naslednik imenjaka Ilieva u fotelji sportskog direktora.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading