HAOS NA TRIBINAMA, PREKID I VELIKA POBEDA PARTIZANA Sjajni crno-beli ponovo srušili Keln, evropsko proleće na vidiku
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crno-beli su tako posle trijumfa u Nemačkoj pre sedam dana, napravili još jedan podvig i sada su jako blizu plasmana u nokaut fazu.

Partizan ima osam bodova, dok Keln ostaje na četiri.

Ekipa Gordana Petrića je odigrala odličan meč i potpuno zasluženo upisala nova tri boda.

Utakmicu je obeležilo skandalozno ponašanje navijača zbog kog je došlo do prekida.

HAOS NA TRIBINAMA, PREKID I VELIKA POBEDA PARTIZANA Sjajni crno-beli ponovo srušili Keln, evropsko proleće na vidiku

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Igrao se 32. minut kada je sudija Rajnšrajber iz Izraela prekinuo utakmicu zbog dima koji se nadvio nad terenom posle bakljade na južnoj tribini. Svi akteri, i oni sa klupe za rezerve, otišli su u svlačionice.

Pre toga je bio još jedan kraći prekid, pa je oficijelni spiker objavio da, prema propozicijama takmičenja, eventualni treći prekid utakmice bi značio i njen kraj i pobeda Kelna službenim rezultatom 3:0.

Pre toga, crno-beli su imali potpunu kontrolu i stigli do ranog vođstva.

Već u 15. minutu viđen je prvi gol koji je došao kao poklon crno-belima. Defanzivacg ostiju Hubers je dodao loptu u prostor Dijabateu u kontri, a on je levom nogom nadmudrio golmana Kelna za prednost od 1:0 i svoj četvrti gol u LK.

HAOS NA TRIBINAMA, PREKID I VELIKA POBEDA PARTIZANA Sjajni crno-beli ponovo srušili Keln, evropsko proleće na vidiku

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Prvo poluvreme produženo je čak 10 minuta, a u desetom minutu nadokande je novu sjajnu šansu imao Menig, da bi na kraju zatresao prečku.

U 52. minutu Urošević je savršenim centaršutom pronašao Rikarda, a snalažljivi napadač je bio najbolji u skoku i glavom je smestio loptu u mrežu Nemaca.

Do kraja utakmice Keln je bio bolji rival i česće je napadao, ali su izabranici Gordana Petrića imali odgovor za sve namere rivala.

Najviše prilika stvorili su gosti u poslednih petnaestak minuta, crno-beli su imali malo sreće, ali Popović na kraju nije morao da vadi loptu iz mreže.

Partizan - Keln 2:0 (1:0)

Stadion: Stadion Partizana (Beograd)

Sudija: Roj Rajnšrajber (Izrael)

Partizan: Popović – Filipović, Marković, Vujačić, Urošević – Traore, Belić – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo.

Keln: Švebe, Šmic, Pedersen, Hugars, Soldo, Martel, Kajnc, Hektor, Adamjan, Skiri, Dijec.

Kraj! Velika pobeda Partizana!

90. minut - Igraće se još pet minuta nadoknade!

86. minut - Veliki pritisak Kelna, ali brani se Partizan!

80. minut - Verlika šansa za Keln! U drugom poluvremenu verovatno bolju nisu imali. Zaspala je malo odbrana Partizana prilikom kornera, Hubers je bio relativno sam, ali je jako loše šutirao – više leđima nego glavom.

76. minut - Strelac drugog gola za Partizan Rikardo Gomeš izlazi iz igre, zamenio ga je Andrija Pavlović.

70. minut - Nova izmena u Partizanu, izašao je Menig, na terenu je Andrade.

61. minut - Prva izmena u Partizanu, umesto mladog Belića ulazi iskusni Fejsa.

52. minut - Goool! Rikardo duplira prednost crno-belih u 52. minutu, ali ogromne zasluge za pogodak idu na račun Slobodana Uroševića koji se sjajno snašao u gužvi posle kornera i pronašao svog napadača!

 

 

49. minut - Još jedna šansa za Menig. Udarac po sredini gola, direktno u golmana.

47. minut - Preti Keln! Sigurna reakcija Partizanovog golmana posle šuta Tigesa. Snažni napadač Kelna pokušao je iz okreta posle akcije iz auta

46. minut - Nepun minut po povratku sa odmora Filipović je probio po desnoj strani Kelnove odbrane, ali su gosti uspeli da otklone opasnost posle njegovog centaršuta

45+9 - Prečka! Menig je bio u naletu, dobro šutirao, ali je Hibers zakačio loptu i skrenuo je u prečku Kelnovog gola

45. minut - Čak deset minuta je produženo prvo poluvreme zbog prekida

41. minut - Prvi dobar napad crno-belih posle dugo vremena. Dijabate dribla pored dvojice, odlično centrira, ali lopta ne dolazi do usamljenog Rikarda samo zbog pravovremene intervencije Solda.

Posle nešto dužeg prekida, dim se razišao, a utakmica je nastavljena! 

Oficijalni spiker je upravo objavio da, prema propozicijama takmičenja, eventualni treći prekid utakmice bi značio i njen kraj.
 

32. minut - Sudjija Rajnšrajber iz Izraela prekinuo je utakmicu u 32. minutu zbog dima koji se nadvio nad terenom posle bakljade na južnoj tribini. Svi akteri, i oni sa klupe za rezerve, otišli su u svlačionice i videćemo koliko će pauza potrajati.

 

 

30. minut - Visok presing crno-belih se isplatio, osvojili su loptu, ali ponovo nije uspela kombinacija Natha i Rikarda. Ovaj put loše je Izraelac poslao loptu.

26. minut - Uspevaju crno-beli i dalje da se uspešno brane, odlično drže koncentraciju i ne dozvoljavaju rivalu gol-šansu.

18. minut - Prekid utakmice zbog bakljade navijače Partizana, zbog velikog dima znatno smanjena vidljivost.

 

 

15. minut - Gooool! Partizan vodi 1:0! Dijabate je iskoristio grešku Hibersa i brzim trkom po desnoj strani doneo prednost Partizanu u 15. minutu.

12. minut - Nešto mirniji period igre.

6. minut - Šansa za Partizan, odlično je prošao Dijabate, dodao Menigu koji je dobro šutirao, ali sjajno odbrana Švebea.

5. minut - Prvi udarac ka golu Partizana, šutirao je Skiri, ali se istakao Popović odličnom odbranom.

1. minut - Utakmica je počela!

18.20 - Stadion u Humskoj neće biti pun, kako se čini na pola sata do početka, biće oko 15.000 gledalaca

17.22 - Strateg crno-belih Gordan Petrić očekuje teži meč u odnosu na prethodni u Nemačkoj.

- U nedelju smo igrali meč protiv Voždovca gde su momci odigrali kako treba. Biće totalno drugačija nego pre sedam dana. Oni dolaze iz druge atmosfere, sada dolaze posle poraza. Mnogo teže će biti nego prošlog četvrtka. LJudi sad očekuju od nas da bude slično kao pre sedam dana. Siguran sam da su momci svesni šta im donosi sutrašnja utakmica. Treba da zaborave meč od pre sedam dana i da dokažu da imaju kvalitet. Rekao sam im da igraju za sebe i za svoje porodice - rekao je Petrić.

HAOS NA TRIBINAMA, PREKID I VELIKA POBEDA PARTIZANA Sjajni crno-beli ponovo srušili Keln, evropsko proleće na vidiku

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

 

 

17.15 - Keln dolazi u Beograd kao trećeplasirana ekipa u grupi D Lige konferencija. Nemci su u prvom kolu odigrali nerešeno 1:1 protiv Nice, u utakmici koja je kasnila zbog nereda na tribinama, a potom pobedili Slovacko u Nemačkoj 4:2. 

U domaćem prvenstvu, "jarčevi" trenutno zauzimaju deveto mesto na tabeli, sa 13 bodova u devet utakmica, a između dva susreta sa Partizanom ubedljivo su poraženi od Šalkea 5:2.

17.10 - Ekipa Gordana Petrića nalazi se u odličnoj formi, vezala je pet uzastopnih pobeda u Superligi Srbije, a poslednja je zabeležena u nedelju protiv Voždovca.

 

 

17.07 - Partizan je sa pet bodova lider u grupi i sa eventualnim trijumfom danas, napravio bi veliki korak ka prolasku u nokaut fazu.

17.02 - Pre sedam dana u susretu ova dva tima u Nemačkoj, Partizan je slavio golom Svete Markovića.

17.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici četvrtog kola Lige konferencije između Partizana i Kelna. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Humske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nenad

13.10.2022 20:35

Partizan nikad losijeg golmana nije imao,Popović i Fejsa napolje bagro

Panteon

13.10.2022 21:47

Koji bre navijači, stoka pomnožena sa nulom