CRVENI ALARM U HUMSKOJ Partizanu posle debakla protiv Mladosti prete Čukarički i TSC
Foto: Promo/FK Partizan

Samo što su se crno-beli primakli Zvezdi na osam bodova zaostatka, ta razlika je opet uvećana na ogromnih 11, nakon bruke u Humskoj. Jasno je da "parni valjak" neće odustati od potere za večitim rivalom, mada će biti teško da stigne dvocifrenu prednost. 

Ali, trka nije gotova, igra se još 15 kola i u igri je 45 bodova. Međutim, ne mogu puleni trenera Gordana Petrića, tačnije, ne smeju, sebi da dozvole neki sličan kiks, jer bi ima bilo ugroženo i drugo mesto na tabeli Superlige.

HTELI GA REAL I BARSELONA Otkriveno kako je Partizan uspeo da Zvezdi ukrade "novog Mesija"

Drugo mesto znači potencijalno učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, od trećeg kola staze "ligaša", a ukoliko ne uspeju imaju velike šanse da igraju Ligu Evrope. Partizan trenutno ima četiri boda više od  trećeplasiranog TSC-a, Čukarički ima pet bodova manje od Partizana, dok je Vojvodina na "minus devet" i u najtežoj je situaciji.  

-  Kad su neke utakmice bile za pohvalu, ovo je za kritiku. Jedini sam krivac ja. Možda moja naivnost i dobrota, možda i neznanje, koštalo je Partizan da bude poražen. Razloge za ovo znam ja, znaju i igrači. Poklonili smo golove, ne sećam se da se ovako nešto dešavalo. Obrukali smo se, sad mi je stigla neka poruka i u pravu su ljudi da smo se obrukali. Ne pamtim ovako jeftine golove i ovakav poraz. Sve što smo pričali da smo spremni, nismo bili. Moja naivnost i neznanje su uticali. Oni, odnosno mi imamo utakmicu za četiri dana. Igrači su svesni svega toga. Moramo da odigramo dobro u četvrtak, ko god izađe na teren. Siguran sam da ćemo reagovati na pravi način - rekao je trener Gordan Petrić nakon meča. 

Crno-beli će morati kako znaju i umeju da se izdignu iznad svega, jer ih u četvrtak čeka meč šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Šerifa u Moldaviji (21.00).  Potom u Superligi Spartak, pa 1. marta Crvena zvezda, Kolubara, Mladost Lučani, Radnik...  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MILAN

12.02.2023 10:46

Kakav blam nemogu da shvatim hoćete nećete morate priznati zvezda je bolja ja sam partizanovac nešto ne valja to bi vi trebali znati koji dobro zaradjujete za naše uslove