Slavlje igrača Partizana
Foto: Alo/Foto: ALO/Marko Metlaš

Nema sumnje da nas očekuje vrelo fudbalsko leto. Crno-beli žele da angažuju pojačanja iz inostranstva, ali dok to čekaju, Partizan je u svoje redove odlučio da vrati jedno staro, dobro poznato lice. Reč je o Aleksandru Šćekiću. 

Reprezentativac Crne Gore je dogovorio saradnju na dve godine, saznaje Telegraf. 

Šćekić je imao važeći ugovor sa Hapoelom iz Haife, ali je po pozivu iz Humske sam preuzeo na sebe da se ratosilja izraelskog kluba, otputovao na pregovore i isposlovao raskid, pa u Humsku stiže kao slobodan igrač na tržištu. 

POVRATAK U HUMSKU Crno-beli završili transfer veziste, dogovorena saradnja na dve godine

aloonline.me

 

NASTAVLJAJU SE ODLASCI IZ HUMSKE Posle Rikarda, golman i vezista rekli zbogom Partizanu

Dobro je poznato da je karijeru počeo u crnogorskim klubovima Beranama, Lovćenu, Bokelju, Jedinsvu iz Bijelog Polja, posle čega se obreo u Turskoj, odnosno Genčlerbirligiju. Amgažovao ga je Zoran Bata Mirković, poznajući ga iz A selekcije Crne Gore, u smiraj leta 2018. godine I, iako je ušao na mala vrata, zbog svog osnosa I požrtvovanja je postao miljenik navijača. 

U Humskoj je igrao od pomete 2018. do janura 2022. godine, kada se obreo u poljskom Zaglebju iz Lubina, ali je taj klub napustio posle nekoliko meseci zbog finansijskih problema. Prešao je u Dibu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a potom u Hapoel iz Haife.

Šćekić je još uvek standardni član selekcije Crne Gore. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading