TO MNOGIMA BODE OČI Obradović progovorio o budžetu i A licenci

15:40 | 27-04-2024

Košarka 0

Žoc ostaje u Partizanu

Žoc
Marko Metlaš

Željko Obradović biće trener Partizana i naredne dve godine.

Iskusni stručnjak je to potvrdio na obraćanju medijima u hotelu "Kraun Plaza" u društvu predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića.

Između ostalog, Obradović se tokom obraćanja dotakao i neizbežne teme budžeta kluba.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kada pričamo o budžetu, to mnogima bode oči, ali ako hoćete da budete konkurentni potrebno je da se uđe u neke budžete koji bi bili što ravnopravniji sa velikanima, to je gotovo nemoguće. Nikad tema nije taj budžet, nego da vidimo šta najbolje da izvučemo. Bez obzira na budžet imaćemo najveću moguću ambiciju u svim takmičenjima. Od prvog dana kad sam seo na klupu Partizana, pa sve do sada nisam se drugačije ponašao - poručio je Obradović.

Osvrnuo se i na dobijanje A licence.

- Svi znamo kako se dobija A licenca, ali neke stvari nisu definisane. Najavljuje se ulazak nekih novih klubova, a takođe i sastanci posle kojih će neke stvari biti jasnije. Mi smo kao klub napravili prezentaciju pred Evroligom i ocena je bila jako dobra. Naš cilj je da postanemo stalni član Evrolige. Kada će to da se desi, videćemo, ali radićemo na tome svakodnevno. U stalnom sam kontaktu sa ljudima iz evropskih košarkaških krugova, svi su zadovoljni time kako Partizan izgleda u Evroligi - naveo je Žoc.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading