Kristijano Ronaldo
AP Marco Alpozzi
Kristijano Ronaldo

AP Marco Alpozzi

Kristijano Ronaldo, Foto: AP Marco Alpozzi

Prvo je France Football pre nekoliko dana oživeo staru priču o mogućem transferu Ronalda u PSŽ, a sada je i Footmercato objavio da je Portugalac spreman da napusti Torino i da karijeru nastavi u glavnom gradu Francuske.

Navodi se da će se agent Horge Mendes sastati sa direktorom PSŽ-a Leonardom tokom završnog turnira Lige šampiona u Portugalu, kako bi razgovarali o mogućnostima i potencijalnoj transfer "bombi".

Ronaldo je imao sjajnu sezonu na indivudalnom planu, postigao je 31 gol u Seriji A i osvojio Skudeto, ali usledilo je razočarenje u Ligi šampiona i ispadanje već u prvoj rundi nokaut faze.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Nakon što je trener Stare dame Mauricio Sari otpušten, a imenovan Andrea Pirlo, još su glasnije priče o odlasku Ronalda, koji ima bogat ugovor sa Juventusom do leta 2022. godine, ali ako je neko spreman da plati veliku odštetu za njega onda je to sasvim sigurno PSŽ.

S obzirom da Ronaldo zarađuje u Juventusu čak 30 miliona evra, moguće je da i sam torinski klub odluči da ga proda kako bi malo oslobodio budžet.

PROČITAJTE JOŠ: