DŽABA TI MERCEDES, DŽABA TI FERARI! Fudbaler Intera plakao od sreće kada mu je stigao "krš" star 20 godina, a tek da vidite kako "tera" po snegu! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Dobro je poznato koliko muškarci vole automobile, a naročito fudbaleri koji sebi mogu da priušte nešto skuplji parking ispred kuće.

JEDVA OSTAO ŽIV, VRATIO SE U SRPSKI FUDBAL, A SADA JE PONOVO POSTAO JUNAK! Bivšeg fudbalera Partizana pamte po svađi sa navijačima, a sada je postigao gol posle 510 dana (VIDEO)

Međutim, nije sve u luksuznim automobilima poput Mercedesa, Ferarija, Lamburdžinija... ima i onih koji više od svega uživaju u onim nešto skromnijim markama i njihovim modelima.

 

 

Tako je fudbaler Intera Arturo Vidal plakao od sreće kada je na poklon dobio čuveni model Fijata - Pandu sa pogonom na sva četiri točka (4x4) koji je star najmanje 20 godina.

Vidal je ponovo oduševio svoje fanove kada je podelio snimak vožnje po snegu sa svojom "zverkom". Jasno je da se ovaj automobil snalazi bolje od drugih u ovakvim uslovima jer ima pogon na sve četiri točka.

 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading